Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

RJancsi

A Thingiverse -n vagy egy halom kész stl, még menet is van bennük. Csak a felirat hibádzik...

Timár László

Megmértem. Megcsináltam. Küldtem E-mailba. 8 step, 4 pupos, 4 mélyedéses felirat.

szf

Utolsó pillanatban kérték, hogy nyomtassak. Ősrégi filament (3éves)  henterget a polcon, amikor hozzáértem folyamatosan eltört. Finoman befűzve ezt a néhány dobozt hiba nélkül kinyomtattam.

PSoft

[#eljen]

A színe is 'teccik! [#vigyor]

Timár László

A rosseb. Vájatot. Rossz vájár lenne belőlem. Javítani így lehet?

3m9kaxws5

játszottam.

3m9kaxws5

onan=játszottam.

Timár László

Legyen azért nyoma. RJancsi nyomott nekem egy marékkal ebből a szelepsapkából amit rajzoltam. Fel is raktam. Köszönöm!

f0e7gg4wc

Kedves Fórumtársak,
szakadozik a fuvókából kijövő anyag, nem egyenletes az anyag, halk pattogó hangot is ad és mintha buborék lenne benne, mitől lehet? mert még nem jöttem rá, semmi nem változott 1x csak elkezdte,
előre is köszönöm az 5leteket

TBS-TEAM

Párát szivott fel a filament.
József

f0e7gg4wc

Hát nem tom, tartóban van és 1 darabig szépen ment és 1x csak elkezdte a rossz nyomtatást, rések vannak a nyomatban

TBS-TEAM

Átmérőt mérd meg több helyen a tekercsben, akár az is
lehet hiba oka.
József

f0e7gg4wc

cseréltem szálat, megy a szárító, ( zárható zacsiban van tárolva szilika csomival, ua a helyzet, párom telójával készítettem képet,

TBS-TEAM

Ha nem változotattál semmin (beállítások program stb...)
Előveszel egy régebbi olyan programot amit biztosan
jól nyomtatott és tesztnek nyomtatod.
Ha nem jó akkor:
Száladagoló ellenörzése.
Szál útvonal ellenörzése.
Fúvóka dugulás ellenörzése
József

VighLajos

Nekem akkor csinált így, amikor meglötyögősödött az X-tengely görgője. Excenteres tengelye van, ezen kellett állítani.