Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

morvfer7

ejnye..  szó sincs tolvajlásról.

ha csak egyetlen előnyét akarom említeni, akkor egy ilyen nyomtatott kulcs simán felfűzhető a kulcstartónkra.

igazából én már régebben csináltam ilyet, de ez nem jön ki belőle, ez a vásárlás végéig benne kell legyen.

viszont ha a kulccsomó nem kell, hogy lógjon a bevásárló kocsin, az nekem például jobban tetszene.

TBS-TEAM

A Lidl pénztárnál adnak marékszámra kék műanyagot,
csak kérni kell a [#eplus2] kosárhoz.
József

xhadp99yn

Sziasztok!

Én ezt nyomtattam ki jó párszor
tökéletesen működik [#taps]

https://www.thingiverse.com/thing:4864232

VighLajos

A maradék filamentből ilyeneket nyomtatok én is:
100 Ft-os
A tapasztalatom szerint a sokszögű jobban szuperál, nem érzékeny a méret-eltérésekre.
Egy mini-karabinerrel van a kulcscsomón, a kulcs a zsebben, ez benne a kosárban. Nincs annak a veszélye, hogy leesik a kulcscsomó.

PSoft

Nem vagyok egy nagy bevásárlókocsi tologató, de...
Nem hiszem hogy egy amúgy is zsúfolt kulcscsomón helyet kéne adni egy ilyen műanyag vacaknak.
Ha nem a kulcscsomón lóg az a műanyag vacak, akkor a kulcscsomónak se kell a bevásárlókocsin lógnia. :)

jani300

Jó az a bevásárló kocsi ...
Mankó helyett is :) Nem annyira feltűnő mint sántítani , vagy bottal sétálni :)

jani300

Most néztem vissza ...
Annyi embernek van már , hogy szinte mindig van pénz nélküli szabad kocsi . Akkor nekem minek ?  :)

VighLajos

PSoft

Jahhh...
Bevásárlókocsinak álcázott, önjáró járókeret. :)
Csak azt nem értem...
Mikor bemész, hova teszed a mankót, vagy a botot? [#vigyor2]

OlyFlyer

IdézÍgy kell bevásárlókocsit lopni???

Mindenki magából indul ki. Nem igaz...?

Rabb Ferenc

Ezt most miért kellett?

A három kérdőjel a mondat végén nem gondolkoztatott el?

PSoft

IdézMindenki magából indul ki.

Tegezhetsz nyugodtan, hisz...Te vagy a korosabb. [#wave]

keri

Azért rámutatnék, hogy amit te viccnek szántál, az ő oldaláról úgy hangzott hogy tolvajnak nevezted. És azt is tudom hogy nem szándékoztál sértegetni senkit mert nem olyan vagy te, csak ne lepődjünk meg ha nem röhög.

Rabb Ferenc

Érdekelne, ezt hogyan jogászkodtad ki?

svejk

Szerintem ugorjatok! [#ejnye1]