Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

kiralyc

Végre megjött... lehet játszani
Gyereknap egy örök gyereknek :)

PSoft

[#eljen]

Ha érdekel a nyomtatás...
Biztos vagyok benne hogy hosszú ideig le fogja kötni az összes szabadidődet. [#kacsint]

kiralyc

köszi,
Ender 3 már megtette egy ideig... de már zavartak a gyengéi...
remélem tényleg előrelépés lesz ez a masina

cy3rt06r

Végre egy nyomtatás is.

svejk

Mekkora a mérete?

svejk

Tehát:
Magasság:130 mm
Szélesség:150 mm

Az előző kettőt törüljük mert ott valami nagyon félrecsúszott.

cy3rt06r

Köszi a törlést, nekem nem sikerült.

svejk

Nem én töröltem, még 8 fórumtárs kellett hozzá rajtunk kívül.

De a lényeg hogy klassz munka! [#eljen]

RJancsi

Akkor mégiscsak működik a közösségi moderáció. [#eplus2] (Már csak 7 anonym van.)

PSoft

Milyen hét???...
Már csak hat! :)

De az is igaz...
Ez nem volt igazi "közösségi moderáció".
Ez...felhívásra történt.
Ami ugye, -ha nagyom szigorú "valaki"- megint csak...szabályzatba ütközik. [#kacsint]

VighLajos

Ha valaki kéri a korábbi beírását törölni, akkor be szoktam segíteni. Most vétlen vagyok.
[#worship]

RJancsi

Én már akkor rányomtam a törlésre, amikor még nem kért meg rá senki. [#wink] Teljesen szabályos voltam, nem beszéltem össze senkivel. [#nyes]

svejk

morvfer7

PSoft

Nem, de mi is lenne az értelme? [#nemtudom]
Így kell bevásárlókocsit lopni???
Én ha elakarnék kötni egyet, nyugodtan hagynám ott a százasomat, annyit megér egy ilyen járgány.