Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

ORCA17

Szerbusztok!

Használja valaki a Blender programot?
... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

KoLa

Hunka Tibort keresd! mintha úgy elékeznék, néhány találkozón ez a program futott a gépén.

ORCA17

Köszönöm[#eljen]
... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

yy2yggmv7

Sziasztok!
Van egy Creality Ender 3-as nyomtatóm és ugyan sokat nyomtattam már vele de csak pár alapvető beállítással vagyok tisztába.Az Expert Configban alig tudok valamit, hogy mi mit jelent. Tud valaki egy weboldalt ahol elmagyarázzák ezeket? Szeretnék egy ismerősömnek nyomtatni egy DSO138 Case-t, és nem tudom , hogy fektessem le az Upper részt amin feliratok vannak. Azt tudom ha lefelé fordítom az elejével, akkor  a Raft miatt csíkos lesz az előlapja ahol a feliratok vannak, ha felfelé rakom le akkor meg nagyon sokáig nyomtatja a Suppor-tok miatt.Hogy tudom megoldani, hogy az előlap szép sima legyen.Feltöltök egy képet ahol piros négyzetben vannak amit nem tudok mit befolyásol.

RJancsi

Küldtem mailt. [#wave]

yy2yggmv7

Köszönöm,sokat segített, habár nekem a Creality Slicer 1.2.3 van ebben vannak eltérések a megnevezésekben.

tibs

Üdv mindenkinek!

Nyomtattam egy ciklon szűrőt de az alsórész nagyon porózus lett.
Mivel lehetne tömiteni hogy ne kelljen újra nyomtatni?

svejk

FBS Az mindenre jó. :)

De lehet a por is eltömíti majd.

PSoft

Ha a nyomat mechanikai szilárdsága amúgy "megfelelő", csak a porózusság a gond, én is FBS-t használnák a "tömítéshez".

RJancsi

Akril festékkel vagy színtelen akril lakkal fújd be. Viszonylag olcsó és gyorsan (kb. negyed óra) szárad.

tibs

FBS lesz.

Rádugom a porszivóra és kivülről bemasszirozom a porusaiba.

Varga István

Sziasztok!

Vállalna valaki 3D nyomtatató javítást?

Van 5 db Devecz Miklós által készült nyomtatóm, sajnos egyik sem működik, nekem semmi időm foglalkozni velük.
Miklós sajnálatos módon nem tudja vállalni.

Eddig napi szinten használtam és nagyon hiányzik a munkámhoz!
Anyagiakat megbeszéljük! Hívjatok vagy írjatok!

Válaszotokat előre is köszönöm!

Balazs92

Sziasztok. Székesfehérváron vállal valaki magánba 3d nyomtatást? Egy 60x60-as csonkított kockát szeretnék kinyomtattatni. Modellem van. Egyetemre kellene nekem és plusz egy itthonra. Köszönöm előre a segítséget.

szf

Dobj egy emilt megnézem, persze, ha nem sürgős.

Balazs92

Írtam, köszönöm