Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

[#eljen]

Idéz...negatív idő alatt elkoboztàk tőlem.

Még szerencse hogy bármikor, akárhányszor reprodukálható. :)

morvfer7

Bela2018D3

Sziasztok,
létezik olyan filament ami nyomtatás után kibírja 150-200C-t.

Saru PCB-be forrasztásához készülne párhuzamosító sablon ( a tetejére).
Köszönöm,

Szedlay Pál

Bela2018D3

Köszönöm, de sajna ezt már a nyomtatónk nem tudja.

3m9kaxws5

sziasztok. kipróbáltam képet nyomtatni.

VighLajos

Szevasztok!
Használ valaki ilyen három lyukú fúvókát?
Érdekelne a tapasztalat.
Üdv:
Lajos

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

Pali79

Szép! Kezdő vagyok a 3D világban. Elmondanád pár szóban, hogy miként lett a 2D képből 3D nyomat?

frob

szia
Bambulab PS1  kapcsolatban kérdezném, neked a 4 filamentes változat van?
Ez hogy vált filamentet, és mennyi idő alatt?
Bárhol is nézem nem úgy néz ki mintha négy fej lenne benne..

Köszi!

3m9kaxws5

szia. igen AMS verzió. 1 fej, kifüzi befüzi automata.

Pali79

Nekem is színcserélős, csak nekem A1 verzió. Mindegyik 1 fejes. A színcsere úgy megy, hogy ha végzett az egyik színnel, elvágja a szálat a fejben és az AMS agadagoló valamennyire visszahúzza. Ezután az AMS adagoló elkezdni benyomni a másik színű szálat, kinyomja vele a fejből az előző maradékát és valamennyit az új színből is és folytatja a nyomtatást. Plusz minden nyomtatás előtt csinál egy kis téglalapot a rendes nyomtatás előtt, hogy rendesen kidolgozza a szálat és szép legyen a nyomtatási felület a kész darabon. Egy színcsere kb 3 percig tart. Ha mind a 4 színt használja és a rétegek között is több a színváltás, elég sok hulladék keletkezik.

frob

Tehát annyira sok értelme nincs, persze van, de igen csak lassúvá teszi, és megfontoltan szabad csak használni.

Köszönöm a válaszokat!

tip9wn3x0

Sziasztok
Valaki tud nyomtatni philips hr-6835 fejet? Méretet nem tudok.