Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

dezsoe

0.2-vel. A falak minden irányban oszthatók 0.4-gyel.

kiralyc

fura a jelenség nagyon... én is ugyanezzel az anyag + gép kombinációval tolom egy jó ideje, de ilyenem még nem volt.. egy dologra még tudok gondolni... cura nekem csinált olyat hogy amit alapból amit felajánlott 0.12 es fine minőségre abban sikerült néhány esetben egy komplett réteget kihagynia a szeletelés során... previewban szépen látszott is hogy egy réteg kimaradt... na akkor átállítottam 0.1 es rétegre és akkor már szépen le tudta szeletelni a cura ... nem lehet hogy ilyesmi van ennek is a hátterében?

dezsoe

Nem látok hiányzó réteget. Frissen kinyomtatva szépnek is néz ki, nem hiányzik réteg, csak az a pár (talán kettő-négy) réteg nem tapad össze.

szf

Pont ma szívtam evvel a problémával és ugyanezzel a márkával. Én felemeltem 235-re és jó lett. Nálam 0,1-es volt a rétegvastagság.

dezsoe

Hümm. Köszönöm, kipróbálom. Milyen asztalhőmérséklettel és sebességgel nyomtattad, amikor jó lett?

szf

Asztal 60C.
Sebességről fogalmam sincs. Azt menetközbe lövöm be. Egy nagyító keresztül megnézem a műanyag, hogy terül el, és annak alapján állítom be.
De holnap megnézem mi volt az induló sebesség és mire állítottam be.

dezsoe

Rendben, köszi!

szf

Cura sebesség beállítás: 70
Gépen a beállítás meg 85%-on van.

szf

Ezt meg most vettem le a gépről

PSoft

No jó, de...
Ez meg...mi ez? [#nemtudom]

szf

PSoft

Ahahhh...
Jó kis kacat, 'köll az...minden rendes háznál. :)
Idézzacskó zár
És...milyen érzés mikor használod? [#nyes]

Devecz Miklós

Jó buli, aztán rájöttem, hogy a boltban olcsón 10 darabot adnak.[#eplus2][#eplus2]

szf

Kicsit fáj de majd megszokom. [#eplus2]

PSoft

[#eljen] [#wave]