Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

MoparMan

Akik nem tudnak erre viccesen tekinteni, azok iratkozzanak át egy Barbie vagy hímző szakkörbe.

PSoft

Valami hasonló reakciót sejtettem...
No mindegy, én...megpróbáltam.

VighLajos

Sajnálom, hogy első reakcióm - a figura láttán- a "köcsög" volt.
Vizuális típus vagyok, így libabőrös lettem a gondolatától is.
...felőlem maradhat...
Üdv:
Lajos

PSoft

El is felejtettem...
Ezt "találtam" a múltkor:
Sakkfigurák...

ebalint

Rabb Ferenc

Remélem elmentetted, mert ha marad ez a tendencia akkor rövidesen egyszínű szürke sakktáblát lehet csak használni harminckét szürke bábuval.

RJancsi

Kihagytad, hogy "egyforma" szürke bábuval. Mert ha különböznek az már diszkrimináció. [#nyes]

VighLajos

Nyomjunk!
A fúvókabefogó satut kinyomtattam. A gép Creality CR6-SE, a fúvóka 0.5 mm,
A fekete PET-G, az orange PLA.
A PET-G 245/80 C, hűtés nélkül. Retract 7 mm.
A PLA-ban semmi extra nem volt.
Szép a felület, nincs szálazás.

szf

Eszi valami az akácot.

PSoft

Az akácot én is szeretem...méz formájában. [#vigyor2]

PSoft

Akinek ez tetszik...lehet nyomtatni.
A "tervezést" is bemutatja, egy a kezdőknek is egyszerű online programon keresztül.

zip0ji0se

Nincs valakinek ilyen görgöje elfekvőben véletlenül 2db.
A jobboldali kellene 5 mm tengelyhez.

TBS-TEAM

József

7y8icpzi9

Sziasztok!

Szeretnék 3d nyomtatót vásárolni és a segítségeteket szeretném kérni:

Egy Creality ender 5 pro-t és egy Creality CR10-et néztem ki. Esetleg valakinek jó illetve rossz tapasztalat van-e a fent említett nyomtatókkal vagy tipp más nyomtatóra, h mit érdemes választani ebben az árban (esetleg jobb nyomtató, tárgyasztal nagyságban és minőségben kb 400 dollár környékéig).

Tisztelettel.

keri

Egészen nyugodtan veheted bármelyiket.
Olcsó kategóriában ezek a legnépszerűbbek.
Én a kockát venném, vagyis az Ender5pro-t,
de a CR10-el sincs gond. Legtöbb embernek ez utóbbi van, gondolom mert olcsóbb volt.

Alapból is jók, de rengeteg kész tuning megoldás van hozzájuk.

Pl. én személy szerint az alu profilban műanyag görgős lineáris megvezetéssel nem szimpatizálok, (de persze működik), és mire kikopna vagy elkezdene bosszantani, saját magán nyomtatott alkatrészekkel át lehet alakítani köszörült acél tengelyesre.

Meg érdemes egy masszív alapra rögzíteni, esetleg egy zártabb nyomtatótért csinálni neki (ezért is szimpatizálok a kockával, mert az csak le kell burkolni plexivel)