Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

ebalint

szf

[#t9p28015#]
STL ???
PSoft?
Valaki?

PSoft

No, mindjárt az elsőt...meg is találtam.
Pár perc "görgetés" után, meg is lett. :)

A többinek is itt kell lennie valahol...
A gépeimen "faszán kategorizált" [#nyes] "gyűjteményben", szinte lehetetlen, de...biztos ott is meg vannak valahol. :)

szf

PSoft

Vagy talán...

Ez? vagy ez?, vagy ez? esetleg ez? [#nemtudom]

szf

Ezt keresem.

PSoft

Biztos hogy nem nyomtattam... :(

Találtam egy nagyon hasonlót... de ez...fizetős. [#schmoll2]

Itt kéne "kotorásznod...
Regisztrációt kér...sok free cucc is van az eurósok között.
Szerintem a "gumiabroncsos hölgyemény" is innen van, az free volt az biztos.

szf

Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Töröljük ki hátha valakinek sérti a nézeteit!
Köszönöm!

3m9kaxws5

Sziasztok. Meghalt a 3d nyomtatóm érintő kijelzője. tudtok valakit aki kicseréli akár vezérlőkártyával együtt is . én sajnos nem igazán értek hozzá. Elsősorban Baranyában. de. Budapest Győr utvonal környéke is jó lehetne.

dtb

Rabb Ferenc

Ez szerinted komoly? [#fejvakaras]

000000000

Ez meg mennyit veszödik[#taps]

dtb

...hát hogy ki mennyit vesződne vele, azt mindenki maga döntse el, de az elv, hogy egészen vékony szálakra hasítja a palackot, majd melegen összesodorja filament méretére, az akár még működhet is.

Rabb Ferenc

Próbáld meg, aztán majd számolj be az eredményről  [#nevetes1]

dtb

...majd Bélát megkérjük rá, neki úgy is sok ideje van filamentekkel bajlódni :-) [#worship];-)