Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

Fasza!...
Ezzel lehet matyó mintás csónakot -is- nyomtatni! [#eljen] [#kacsint]

000000000

Nem vagyok meggyőzve hogy jobb mint hagyományos. Legalább is az eredménye ugyan az. Szerintem értelmetlen 45° nyomtatás.

RJancsi

Arra kíváncsi vagyok amit a reklám hirdet, hogy "végtelen" Z méretet képes nyomtatni. Ez legfeljebb addig igaz (ez is csak elméletileg) amíg a tárgy szigorúan egy irányban halad. Mert erősen kérdéses, hogy mit csinál ha a "futószalagról" már lekerült részt vissza kell húzni a fej alá. Ott már nem az igazi a tapadás és abban sem vagyok biztos, hogy pontosan sikerül a visszatekerés.

laaci

Szia keri,

Ez nekem is eszembe jutott annó

2ni23j35s

Azt nem tudom, hogy mit és hogyan kell alátámasztani, de mikor ezt a nyomtatót először láttam megtetszett... aztán rájöttem, hogy a műsorvezető sok - sok új kínai kütyüt mutat be, így feliratkoztam a csatornájára.

Egy marék rizs és kevéske szilikon tényleg kiemeli a domborulatokat.

keri

Okos, megvetted a hajtóművet is [#taps]
Mesélj hogy vált be és milyen áttételi arány volt jó?

szf

Mikor a kedves "Megrendelőnek" eszébe jut, hogy egy kicsit lehetne szőrös a füle.
Rectract beállítással megoldva.
Persze a fazon igazítás az ő dolga.

000000000

Tegnapi meg mai munka. 7.5 órás nyomtatási idő darabjának.

Ha valakit érdekli az stl fájl akkor odaadom.

000000000

Itt van nagyítható kép is. Az előzőt rosszul raktam fel.

somma

Fából fakarika. [#conf] természetesen 3D nyomtatva [#taps]
Persze még nem holnap.3D fafilament ?

szf

Engem érdekel az stl fájl.
Köszönöm

000000000

Holnap elintézem.

VighLajos

Szia!

Itt is van ilyen:
Kézikerék1

Kézikerék2

A "handwheel" volt a keresőszó.

VighLajos

Az előzőektől függetlenül engem is érdekelne.
Köszönettel:
Lajos

000000000

Igen, aki keres az talál, de az enyém én szerintem jobb... [#kacsint].

De természetesen attól függ kinek mi az igénye, mire van szüksége meg lehetősége. Én úgy gondoltam nekem erős és 80mm átmerőjű kell, meg azt is akartam hogy használható legyen sokáig és másra is ha már erre nem kell. Így egyszerűbb volt saját terv szerint csinálni.