Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

RJancsi

szf

Hips hogy birja a napot?
Utólag mennyire hőtűrő?
Mivel ragasztható?

Egyújabbgépépítő

Leginkább alátámasztásként használják.

szf

Tudom. De én kacatokat csinálnék belőle.

keri

Egyszer próbáltam, nem szerettem. Nem éreztem semmi előnyét. Elvileg rugalmas, ütésálló, de ABS, PETG, PLA, TPU, esetleg karbon-nejlon eddig mindenre elég volt.

szf

Úgy kaptam.
Nekem se jön be.
Emiatt akarom elhasználni.

000000000

Valaki használt már tpu...tpa anyagot nagyobb igénybevételre pl cipőbe való talpbetét?

morvfer7

a cipőboltok 99%-ában lehet venni különböző keménységű talpbetétet, így nem igazán van értelme ilyet nyomtatni

000000000

Betegségből adodoan ez egyedi méret....

000000000

Valami cura soványabb verzioja...
bcn3d

VighLajos

Mobiltelefon-tokot nyomtattam, kb. tenyérnyi méret. Ezt is csak egyszer.

VighLajos

Ma PET-G anyagot nyomtattam...
Meg fogom szeretni!
235/80 a hőmérséklet.

000000000

Úgye.... pla nyomába sem ér...[#vigyor]

keri

Modell autó kereket meg telefon védőtokot nyomtattam.
Nagyon jó kis ellenálló anyag, bár kicsit keményebb volt a célra az ideálisnál.

cy3rt06r

Csak kikapcsolódásképp . Miután nem tudtam szerezni , kénytelen voltam  a nyaralás alatt a Balatonnál összerakni egy saját   angyalos címert  és most hazatérve kinyomtattam.
"KICSIT SÁRGÁBB, KICSIT SAVANYÚBB, DE A MIENK!"