Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

Talán, jobb lett volna ha leírod mire gondolsz.

VighLajos

...a köcsögfigurára... Még rágondolni sem jó.
[#ijedt]

PSoft

No de, miért kéne rágondolni? [#nemtudom]
Aki lát benne "poént", kinyomtatja.
Ennyi ez, nem több.

VighLajos

keri

Szerintem arra gondolt hogy kissé perverz poén. Bár lassan kötelező lesz [#nyes]

D.Laci

Tessék mondani szivárványosban kapható? :)

svejk

Én nem vagyok egy finnyás típus, meg törlésre jelölésben is toleráns vagyok de az első linkre csípőből nyomtam a törlést.

ebalint

Eddig nem néztem meg, de kíváncsívá tettél...

Nem vesztettem volna semmit.

Nagyon trendi, szellemes, igazán közhasznú mű.

PSoft

Mi ebből az egészből a levonható konzekvencia?

A topikot látogató több tíz, száz? [#nemtudom] nyomtatós, vagy a nyomtatás után érdeklődő között...van három perverz barom, én, a Feri, meg a Henrik. [#nyes]

Amikor régebben pld. ezt nyomtattam....
[#t9p27088#]
A többség szerint, vajon közben...mire gondolhattam?
Nyilván arra hogy...

-De jó lenne megdugni azt a kecskét!

Ugyan már...

svejk

Szerintem rosszul látod.
Én nem minősítettelek a törlésre jelöléssel.
Neked jó poén volt, biztos okod is volt rá.
Nekem ízléstelen.

De ugorgyunk!

PSoft

Jó azoknak, akik csak célzottan egy-két topikot olvasnak.
Ők szinte...sosem keverednek konfliktusba másokkal. [#vigyor]

szf

Számítottam erre kérdésre. Jelenleg nem de folyamatban van a szükséges filament beszerzése.
Akik kértek tőlem privátba azoknak is egy bizonyos ló alkatrész kell hozzá mint kiegészítő.
Gondolom nekik sem a szivárványos témakör miatt akadt meg a szemük rajta.

keri

Szerintem kár ezen a témán ennyit rágódni. Ezért is nem igazán szóltam hozzá, csak amikor nem értetted hogy valaki másnak mi a gondja ezzel.

De azért nekem is az a véleménynem hogy kell egy fajta perverzió ahhoz hogy ne undorodva léptessem tovább ezeket, sőt még ki is nyomtassam.

PSoft

Ok!
Ne rágódjatok tovább...

Megkérem [#1194@MoparMan] -t hogy törölje azt az undorító, perverz förmedvényre mutató linket, meg a hozzá kapcsolódó összes hozzászólást is. [#wave]

szf