Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

morvfer7

A műszakit bármikor csináltatod, visszadátumozzák az érvényességet!  

Szóval semmit nem nyersz azzal, ha nem most viszed..  :)

morvfer7

De ismerősek ezek a tekercsek..  :)

Azért azt is érdemes megemlíteni, hogy akkor olyan áron sikerült ezeket kialkudni, hogy simán megérte megvenni.

Elég sokan nyomtatnak itt a fórumon ezekből a tekercsekből.. :)

morvfer7

A múltkor téma volt itt az isopropil alkohol..

Van egy nagyon jó beszerzési hely, mellékletben a számlája..

Azt hiszem kiszállítás is van tőlük, bár azt nem tudom, hogy országos, vagy csak helyben.

szf

Tegnapi kínai filamentel készült.

D.Laci

Csak vigyáz mert a bíztositó szeret ilyen esetekben nem fizetni. Az ūzembentartó felelõsége a megfelelõ mūszaki álapot.

PSoft

Talán egyben csalódtam, az...aranyban.
De abban is csak a színe miatt. :)

morvfer7

Persze, azt gondoltad, hogy csillogni fog és nyomatod vele a pecsétgyűrűket és kiállsz a viszkis mellé a piacra?  
[#nyes][#nyes][#nyes]

000000000

Lajikusan belehuztak ebbe a müanyag tipusba hogy kezeni jó rajta megtanulni nekem az alkatrészgyártás a fö csapásirány amin van hogy még alakitok nyomtatás után furni, csiszolni ezt nem komálja a pla vissza olvad (jégrém) meg a vizet is felveszi petg álom megmunkálni furni reszelni csiszolni nála marat a döntés és szerintem könyebb is vele nyomtatni nem olyan válogatos...

keri

Nekem mindig tolódott. DIrekt játszottam erre, hogy ősszel lejárt, akkor csak tavasszal vittem el. Garázsban amúgy sem romlik a motor állapota.
Vagy azt mondod ha 10 évig nem volt műszaki az MZ-n akkor 5* el kell vinnem egymás után? [#rolleyes]

keri

Vészhelyzet miatt érvényes pont most olvastam. A műszaki állapot meg rendben van mert gyakorlatilag egy új motor.
https://www.sportmotor.hu/foto/xb-8pPBbsu4

PSoft

Jahhh...

Ez is a "nyakamon maradt". [#nyes]
(mondjuk, nem is adnám senkinek)

VighLajos

Én a Floravita-tól rendeltem két litert.
1590,- Ft ÁFÁsan plusz szállítás.
Két liter így 4480,- lett
www.floravita.hu

morvfer7

épp azért írtam, hogy itt 5 liter lett volna a 2 liter árában..

VighLajos

Hirtelen ezt találtam.
Szerdán megrendeltem, pénteken megérkezett.

000000000

Milyen szálitás mod van náluk,posta,gls?