Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Nem lemezt de rozsdamentes pálcát igen plusz furarókat hagyok a modelben mert akor beállitot falat rak a kitöltöt területeknél is pl (furat) és ezekbe ragasztom a rozsdamentes pálcát már gondolkodtam a négyzet profil megcsavarva (raklapszög) ahol a ragasztó levegö eltud oszlani (légteleniti) magát furatókban...

szf

Igen. De én csináltam neki "fészket".

keri

Dehogy hülyeség, szoktak ilyet csinálni.
Csavaranyát vagy akár lemezt beletehetsz.

Cura alatt a Post Processing menüben van.

cipk5xtny

Halika
Jelenleg így állok.
Lehet billeg kicsit az az asztal.
Még nem vagyok benne biztos. Nem sok kedvem lenne vádárolni még két mocit.
Egyébként az irányok a minimum vegállások belőve. Jut is eszembe nem tudja valaki megsúgni hogy a marlinben hol tudom átállítani az alap 200x200 as munkateret??? Mert a configuration.h ban nem találtam.

PSoft

IdézLehet billeg kicsit az az asztal...Még nem vagyok benne biztos.

A képen bekarikázott pontokon hogy van egymáshoz rögzítve a hossz és kereszttartó?

xhadp99yn

Szia

ott van az amit ketesel

cipk5xtny

Szia hát nincs rögzítve. Beleszorúl a 20x40 es szelvény a din sínbe. Kivágtam belőle egy koppos méretet.
Sanszos hogy valóban kell még két orsó,motot miegymás. Felmerűl a kérdés hogy szerencsétlen a megejtó elbír-e négy motort .

keri

4-et nem hiszem, de tehetsz motoronként meghajtót.
Én lusta vagyok, szóval kezdésnek csak +1 motort orsót tennék rá. Egyet középen kettőt a szélén.
Már ha ragaszkodsz a munkatérhez, mert a csapágy olcsóbb.

000000000

"hát nincs rögzítve"
Szerintem az nem lesz jó úgy mert kotyogni fog.

TBS-TEAM

Nem értelek a keretet hegeszted akkor az asztalt miért nem. [#nemtudom]
József

PSoft

Idéznincs rögzítve. Beleszorúl a 20x40 es szelvény a din sínbe.

Beépítettél az asztal mindkét oldalára egy-egy mérleghintát, ami működni is fog. :(
Ha így hagyod, legalább valami kétkomponensű ragasztóval próbáld megszüntetni azokat a forgáspontokat.

keri

Azért az orsóban bízni hogy így megakadályozza a billegést, nem észszerű. Arra a lineáris tengelyek lennének hivatottak.
A trapézázanyának amúgy is kell egy kis játék hogy finoman működjön tehát billegni is fog, hiába rögzíti.

De ha nem akkor is a 15mm erőkarral szemben kb 250mm biztosan elcsavarja.

frkdv6dyr

Mitől mérgező? Azt gondolnám max részeg leszek [#kacsint]

000000000

IPA 70 kg (testömeg) a toxikus hatása 15g...
etil alkoholt fogyaszthatód (párlat)!
Metil mérgezö 100g felet vakság lép fel (ideg méreg) denszesz!

a9iua0hi5

Köszi, nézem!