Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Jó, hát van olyan amire azt hazudják [#nyes]

000000000

Belső tojásfestő![#taps]

Egyújabbgépépítő

Valaki próbálkozott már "TPS 75 Shore A" filamenttel.
Érdemes próbálkozni vagy inkább ne borzoljam vele az idegeimet.

szf

Kinek a terméke? Hátha volt nálam

Egyújabbgépépítő

Herz-et néztem.

szf

Használtam ilyet a direkt extruderes géppel. Asztal 70C, fej kb 230 és lassan nyomtattam. 0,4-es  fúvóka.0,1-es réteg.

Egyújabbgépépítő

Köszi, lehet megpróbálom habár elég borsos ára van.

kijy8hc3f

Tisztelt Fórum,  létezik olyan átalakitó, vagy van valami mód, hogy az ENDER 3 kártya fogadó slottját át lehet alakitani  pen drive fogadóvá?

Jenő

TBS-TEAM

Ha Flexibilis szeretnél nyomtatni ez elfogadható áron van [#kacsint]
József

000000000

Első vezérlőmhöz 8bit ramps1.4 még ilyet használtam némileg kényelmes volt link1

Egyújabbgépépítő

Ezt már használtam gond nélkül.
Most sokkal lágyabb anyaggal próbálkoznék (75 SHORE A).

B.Zoltán

Én is meguntam a kis Micro SD kártyával való bajlódást, mert kényelmetlen volt, meg már nem is látok rendesen, ezért rendeltünk egy olyan adaptert, ami a Micro SD-t normál SD-re alakítja (lásd kép). Közel egy éve használom gond nélkül.

Mi innét rendeltük: (eBay)
48CM TF to Micro SD Flex Extension Cable Adapter

(De vigyázz, van olyan változat is, ami Micro SD-ből ugyanúgy Micro SD-t csinál. Meg kell nézni a címet és a képeket is)

Ha van nagy SD kártyád, és kártyaolvasód is (vagy a gépben, vagy külön USB-s kártyaolvasó), akkor így könnyebben kezelhető a dolog.

(Fiam feltúrta az Internetet, de sajnos nem talált olyan megoldást, amivel USB pendrive-ot tudnál csatlakoztatni Micro SD helyett)

morvfer7

a mai wifis világban madzagozni?

B.Zoltán

Ezt kushidó fórumtárs döntse el. Nekem megfelel a drótos megoldás.

keri

Naja, én is meguntam az SD kártyákkal varázslás, egy használaton kívüli rPI-t rátettem a nyomtatómra, OctoPrint-tel.
Magyon kényelmes. Rá lehet dugni webkamerát, aztán nem kell lemenni megnézni hol tart, mert rá lehet nézni messziről is.