Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Motoros volnék [#nyes]

PSoft

Motoros nem lehetsz, ugyanis...Nem Te vagy [#138@Motoros] :)

Jozs

Jól elvagytok :-)

Virbo ! Egyébként ha "elfér" akkor hogyan tovább ? Úgy értem mi készül, ha nem titok ? ( Mert én is Motoros volnék :-)

PSoft

RJancsi

Első rácsodálkozásra kormány"kiflinek" nézem, de nem bíznám az első futóművet 3D nyomtatott alkatrészre. Hacsak nem "ősminta" egy fém öntvényhez.

Virbo

Hát én alapvetően azért keveredtem erre a fórumra mert elkezdtem versenyezni egy Simsonnal.
És hát ahhoz ugye kellett esztergálni ezt-azt pl vasárnap délután meg péntek éjszaka a versenyhétvége előtt... És hát ugye klnytelen voltam venni egy zsebesztergát...

Aztán építettem is nyomokban simsont tartalmazó vázat. Ami nálam úgy néz ki hogy leülök és odateszek alkatrészeket, vasdarabokat, papírsablonokat mi hol és hogy férhet el...

Namost ez egy másik projekt, ez egy meglévő villahíd modellje, némi átalakítással. Ha már van lehetőség, csak úgy odatenni jól gondoltuk-e hogy jóleszígy. [#vigyor]
Csak "odanézni".

Jozs

paradipiro

[#eljen] okker! ;)

axi9nk75r

Sziasztok ,elakadtam egy tárgy kinyomtatásával.
2 db kellett belőle 1 sikerült ,kb 1 hete ,ugyanaz most 10.
próbálkozásra sem.3 napja szívok minden beállítást kipróbáltam.
A hiba az első réteg szép lesz ,utána rücskök jelennek meg
a felületen a 3.rétegnél már olyan magas,hogy beleakad a
fúvoka,a léptető lépést veszt,az egész eltolódik emiatt
megy a kályhába.Próbáltam speed,flow,rétegmagasság ,
0,4 ,0,5 fúvókával .180-215 fok pla.Asztal 20 -60 fok.
A nyomtatás kb 6-8 óra többször feleslegesen ment a gép órákig.
Kezdem feladni...

xhadp99yn

Szia
 mi a tárgy ?

axi9nk75r

Elküldeném a fájlt ha lehetne,kb 10 x 10 cm sok sarokkal ,üreggel ,ívvel

axi9nk75r

Module_AB_Ledframe.stl

PSoft

000000000

Rászoktál ezekre az animációkra. Sokkal több memória felhasználásával kevesebb információ tartalom. Nem túl szerencsés verzió.:)