Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

yy2yggmv7

Kösz szépen a jó tanácsokat, végigellenőrzök mindent.

000000000

gm328 néven fut egy alkatrész teszter ennek valaki nem látót valahol 3d model változatot?
Nem a rávaló doboz 3d modellt keresem!

RJancsi

Biztos bennem van a hiba, de nem értem mit keresel. [#nemtudom] Írd körül milyen 3D modellre lenne szükséged ha nem műszerdobozról van szó.

Gyula65

5-6 Euro ingyenes szállítással az E-Bay-en.
Ha,nem túl sürgős!

Üdv!

RJancsi

De micsoda? Adj már egy linket légyszi! Tényleg nem tudom miről van szó... [#wilting]

Dakota25

Alighanem Openscad 3D modellt keres az eszközről. Azzal lehet egy lépésben kivágni egy tömbből a doboz belsejének az üregét.

000000000

gm328 model ahogy mondod rátervezem a saját dobozomat mert amik vannak nekem haszontalanok a célomhoz + (egyedi bövitét modulok helyekhez)[#vigyor]!

PSoft

Kollégám, AutoCAD-ben rajzol...Ő rajzolta a kilincsperselyt.

Nézem a rajzot, meg a nyomatokat is, mikor kész lett...
Mondom Neki másnap...
-Te, abban a cad-ben nem lehet "hengert" rajzolni, csak "sokszöget"?... :)
Mit nem csinál(t) jól? [#nemtudom]

Devecz Miklós

Ezt próbálja ki, nem vagyok biztos benne, mert már régen csináltam, de azt hiszem ez a jó beállítás:

FACETRES új értéke <0.5000>: 5 vagy 10

paradipiro

Aaz STL kimentésnél a felületi hibatűrést le kell vinni minimálisra. Nem emlékszem, lehet hogy van "fine" előre beállított felbontás.

2vkx6unz

Ahogy elnézem ez egy STL állomány. Nos abban csak egyenesek vannak. Akkor is ha amúgy kört rajzolt a programban.

Az nagyon egyedi Gkód lenne egy 3D nyomtatóban ha G2 vagy G3 lenne benne. Én eddig ilyennel nem találkoztam.

Devecz Miklós

Jól emlékeztem, itt egy összefoglaló:

STL exportálás

PSoft

Köszönöm! [#worship]

Már küldtem is Neki a linket. :)

xhadp99yn

Szia
Én annyit tudnék ajánlani hogy ne kört rajzoljon az ismerős hanem sok szöget pl 300 oldalas