Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

RJancsi

... még annyit a méretarány kedvéért, hogy a kocka 20x20 mm-es.

Virbo

Hát elnézést, a kishölgy a bótban' aranynak hívta. [#nemtudom] Ilyen téren nincs összehasonlítási alapom, de most megnéztem pát filament képet. Hát valóban inkább sárga...

RJancsi

Nem az elnevezés, hanem a fotód alapján vettem meg. Mint korábban is írtam, test/bőr színű filamentet szerettem volna, ez arra tökéletes. [#nyes]

Ahogy a régi vicc is mondja:
- Abból a halból kérek fél kilót!
- De Kohn úr, az szalonna!
- Hát kérdeztem én magától, hogy hívják azt a halat? [#eplus2]

PSoft

A kishölgyet a bótban' biztos, hogy átbaszta a barátja.
Valami gagyi bizsu aranyláncot kapott a barátjától és ahhoz hasonlíthatta. [#nyes]

PSoft

Sokféle bőrszín van ám... [#nyes]
Nekem, ilyen jutott régebben.
Ha jól emlékszem Herz-es PLA volt, ők ilyennek álmodták meg a  "testszínt".

RJancsi

Még azt is megkockáztatom, hogy nem sokban különbözik az  enyémtől. Nagyon sok múlik a megvilágítástól, háttértől de még a nyomtatás rétegvastagságától is. Nyilván egy hiperpigmentált rézmunkaidős bodzaszedőt vagy egy dél afrikai benszülöttet nem ilyennek képzelek el. [#vigyor]

000000000

Köszi a teszt printet!

000000000

Érdekes 2 képen csillog az alap felület mintha tényleg gold lenne oldalán meg totál teli szín![#eljen]

PSoft

cy3rt06r

A paradicsom kapuja.

Virbo

Én is elkészültem a csónakkal. Jó kis tanuló projekt, van benne nyomtatás dögivel, és esztergálás (egyedi M3-as csavar gyártás) is.

Így összerakva ráment pár délutánom mire akadás és feszülés nélkül futnak a fogasok, pár dolgot változtatni kellene a modellen (stl-ből) hogy stresszmentesebb legyen a következő, de azthiszem egyelőre ígymarad.
Este kapja a tesztelőcsapat. [#vigyor]

PSoft

[#eljen]

Elég sokan állnak a kapuban.
Ott is lassú lehet az ügyintézés!... [#nyes]

PSoft

Faca lett! [#eljen]

dtb

[#taps]Hű, ez nagyon király lett!

RJancsi

Tudom, telhetetlen vagyok, de nem ártott volna valami reteszféle amivel blokkoni lehet a szerkezetet "szárazon futás" ellen. A másik, hogy nem folyik be a víz a "motortérbe" a hajtótengely "csapágya" mellett?