Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

szf

Nyakrész bolt az alja?

PSoft

Link...
Úgy, ahogy a képen.

RJancsi

A fogakat támasszal nyomtattad vagy "csak úgy" a levegőbe?

PSoft

Hasonló volt a támasz(mennyisége) mint itt.

Csak nálam nem volt ilyen "keszekusza" az álla alja. :)

kiralyc

Pár karácsonyi haszontalanság....
na jó, nem teljesen haszontalan, mert asszony örült, hogy volt mivel meglepni a kollégákat meg a diákokat...
mire nem jó ha van 3d nyomigánk...

keri

Mi a véleményetek erről a heatbreaker-ről?
Okos konstrukciónak tűnik.
Viszont aggályom van vele. Nekem az olyan fejek váltak be inkább, amiben végig van fűzve a tefloncső egész a fúvókáig, ebben, ez nem lehetséges, de a jobb hő elkülönítés miatt ez lehet nem akkora baj.
https://www.aliexpress.com/item/4000830236708.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.45f039b4HucqLN&algo_pvid=cfca441c-ddd1-42b5-9421-fb3072a4b61e&algo_expid=cfca441c-ddd1-42b5-9421-fb3072a4b61e-53&btsid=0b0a556b16083795031801699e439e&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

PSoft

IdézNekem az olyan fejek váltak be inkább, amiben végig van fűzve a tefloncső egész a fúvókáig

Nekem is!
Nem szeretem a "túlbonyolított" dolgokat...
Persze, attól még lehet jó ez a "heatbreaker".

cy3rt06r

Nekem is végigmegy. Felfúrtam a fúvókáig.

cy3rt06r

Egy régi alapra felragasztott Pinoccio a gyerekeknek.

PSoft

xt79ipd3

Nem tudom, a próba döntené el. Így csak okoskodom: nekem volt titánium (anyag, nem márka) BigTreeTech torok a V6 extruderemhez. Abszolut hozta az allmetal heatbreak rossz tulajdonságát: örökös dugulást PLA-val.
Kicseréltem teflonosra és ugyanaz a modell, ugyanazokkal a beállításokkal hibátlanul végigment.

Az allmetallal pedig hol a párom, hol a kisfiam kiabált: Apa, megint kattog! [#wilting]

RJancsi

Még szerencse, hogy csak okoskodsz. Különben biztos titán-t  írtál volna titánium helyett. [#nyes]
De nem te tehetsz róla, eléggé zavaros a magyar kémiai nevezéktan. Mert nincs kénium és cinkium, de éppúgy nincs alumin vagy ród. A fene se érti...[#fejvakaras]

xt79ipd3

De szerencsére van többek közt kuratórium, territórium, plágium, szolárium, terrárium, laboratórium, evangélium, UNIKUM. [#kacsint]
Ja nem, ez utóbbi nem -ium végű kémiai név. [#nyes]

PSoft

Pár régebbi nyomat...újragondolt felülettel.