Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

vadember

Itt egy példa egy 800 mm-es nagyságú gépre. Valamilyen öntapadós fűtőpaplant használ az asztalhoz. Úgy tűnik, hogy jól végzi a dolgát.

RJancsi

Azt hittem arab kecskepásztor. Csak a két fura hajtincs volt megtévesztő. [#nyes]

phff55j06

Melyik paramétert kell állitani(pl a Prusa Slicernél),hogy egy visszahajló (gömb) felület ne rogyjon be? Az infillre tippeltem, de nem az igazi, javit, de van egy fejmozgás ami a héjat(shells)a kritikus esetben negvastagitja. Nem találom a beállitását, nem tudom változtatni,hogy elöbb kezdje az aládolgozást mint az alapbeállitás szerint ami kevés.Melyik paramétert kell változtatni?
Köszi.

szf

Nem csak disztárgyak készülnek. Egy kis kiegészítés az elektromos szekrényhez.

B.Zoltán

A rétegvastagság (top butto ) beállítás alatti második sorba lévő pipát kapcsold ki, akkor korábban és jobban aládolgozza.
Most a magyarított változat van éppen itt, azért nem tudok angol nevet írni.

PSoft

[#eljen]
Gondolom, saját tervezés?
Ez már a grafitos, vagy...fekete?

Jahhh...
Tifelétek a vágott "kalapsínt" nem szokták sorjázni??? [#crazya]

D.Laci

"Tifelétek a vágott "kalapsínt" nem szokták sorjázni???"
Az nem sorja, hanem perem! :) Ne csússzon le róla semmi.

szf

Nem én terveztem. Nekem hosszú idő lett volna. Ez a "Te" feketéd maradékai.

Sürgősen kellet egy szellőzés vezérlő. Ez volt kéznél. A "kedves" megrendelő rajzolt, én meg elbontottam egy dobozt. Gyorsan kitéptem belőle mindent és beleraktam ami kell. Fene se foglalkozott a sínnel.
Napos csibék élete forgott kockán.[#eplus2]

PSoft

IdézNapos csibék élete forgott kockán.

Ha jól emlékszem, idővel...azokból lesz a "rántani való".
Így...meg van bocsájtva! [#eplus2]

zip0ji0se

A Biqu oldalán találtam egy erősebb motorvezérlőt. Szerintetek, melyik alaplap tudja kezelni. Próbáltam rákérdezni, de mindig vissza dobálta a mailokat, mert nem ismerte fel a címet.
http://www.bigtree-tech.com/shop/product/show/id/3

szf

Bármelyik ahol ki van vezetve a step/dir jel. Olyan panelocskán keresztül amit adtam neked.

zip0ji0se

Az addig ok, hogy olyan kell, csak itt az amperre gondoltam alaplapilag. Ezekhez a vezérlőkhöz azért már kellene max 3-4A. Milyen alaplap bírná el huzamosan. Néztem őket, de utalás sehol.

szf

Ne alaplapról adjál neki tápot, hanem külön.

zip0ji0se

Külső tápról kapná a delejt, csak nem értem ezek össze függését. Igazából egy soros portos vezérlőkártyát szeretnék lecserélni egy könnyebben kezelhetőre akár egy 3d-s kártyára is, mert akkor mehet sd-ről is.

2vkx6unz

Pontosan miért is kellene egy ilyen motor meghajtó? Milyen soros porti eszközre kellene? Milyen felhasználásra?
Felteszem nem 3D nyomtatóhoz kell.
Ha nem 3D nyomtatóról van szó akkor inkább a megfelelő helyen kellene folytani...