Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Nem hinném, ő nem tudott rendesen Magyarul....főleg amikor felidegesítették [#vigyor]

keri

Dehogy. Cree nem magyar anyanyelvű volt, MCMLXXXII csak simán diszlexiás [#rolleyes]

keri

Ez a turbó 32 bites.
Mivel használod? Bevált? Én is filózik ilyesmin, csak megvárom míg más megoldja a problémákat [#vigyor]

dtb

Még csak a napokban érkezett meg az áprilisi rendelésből, a kijelző még úton van. TMC2208-ast rendeltem hozzá, az legalább már megérkezett. Az 1.3-as hibajavított verziója, sok helyen nagyon dicsérik. ...és moduláris jellege miatt pénztárca barát, apránként is meg tudod hozzá venni a lehetséges kiegészítőket, és nem kell a vámmal rosszakodni.

keri

Jól látom? Vezérli i2C-n keresztül a TMC-t?
Lehet rendelek egyet.
Általában HongKongból szoktam rendelni. Kicsit drágább, de jóval gyorsabb és megbízhatóbban szállítanak. Ezért szeretem inkább az E-bayt

RJancsi

Nem fotózom le, de nekem is kb. 2 éve egy asztalos szorító tartja középen az összecsukható asztalomat. [#nyes] Amikor rápakoltam az asztali PC-t és egy PC házban levő vezérlőt/meghajtókat, mindjárt sátortető akart lenni belőle. Gondoltam amíg rendesen le nem csavarozom, addig felrakok egy szorítót. Aztán... vettem másik szorítókat. [#wilting]

dtb

Én csodálkoztam is magamban, hogy még senki nem dobta fel, mint új lehetőség...
Itt a full lista, hogy miket tud, és mivel lehet hajtani. BIGTREETECH BTT SKR V1.4

PSoft

Ígértem a múlkor... [#nyes]

svejk

Nagy felületek menet közbeni felpuplisodása mitől szokott lenni?

A képen az 5. 0,2 mm-es rétegnél tart.
180x180 mm a méret

205 fokos fej 50 fokos asztal.

keri

Nincs tapasztalat, meg nem volt ez annyira kiforrva mint a sima Arduinos Marlin esetén.

keri

A közepe feljön?
Hogy jut oda levegő? Olyan ez mint a tapadókorong.
Olyan van, hogy a sok egymás melletti csík hibái halmozódnak, de az csak a csíkozás szépségét szokta rontani, és főleg az első rétegnél.

RJancsi

Mérjél rá a filament vastagságára! Nekem ez olyankor jött elő (nem ennyire durván) amikor időnként csak 1,6 mm volt az átmérője. A flow-t feltekertem 15%-al és elmúlt a hiba.
Szerintem az a baj, hogy annyira kevés olvadék jön ki a fejből, hogy vékony a szál és nem ér/tapad hozzá az előző sorhoz/réteghez.

cy3rt06r

Itt majdnem mindenki 18 éven felüli , úgyhogy  nyugodtan csinálhatja.

RJancsi

Mááá' Te is migráncsozol? [#nyes]

PSoft

Nem! Én csak...nyomtatok. [#vigyor]

IdézThis is an ancient sculpture discovered in Pompeii. Part of an ancient Roman "erotic" collection of sculptures discovered in the location. This sculpture depicts a satyr (pan), half-goat half-man,  having a sexual intercourse with a nanny-goat