Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Nem tudok róla.
Itt még nem dicsekedett senki ilyesmivel.
Ebayen sem láttam még.
Egyedi építéseket láttam már az interneten, ilyen megoldásra, főleg régebben, amíg a filamentek nem voltak ilyen könnyen hozzáférhetőek.

Amúgy észerü lenne, mert a granulátum nagyságrendekkel olcsóbb,és nagy méretnél már számít.

keri

Attól függ.
Honnan van a Cura?
Ha a hivatalos oldalról akkor csak az AVG szokásos vakriasztása.

Windows saját víruskeresője rendben teszi a dolgát, és nem csinál fals riasztásokat.

RJancsi

Ezt a sorozatot ismeritek? Egész közérthető módon ír a 3D nyomtatásról.

PSoft

Biztos jó lehet, de...
Nem lesz a barátom.[#violent]

Útálom az erőszakosan tolakodó felugró ablakokat.
(most...három is jött tíz másodperc alatt)

RJancsi

Elnézést, nem tudtam. Nálam az Adblock Plus teszi a dolgát, megkímél az ugri-bugriktól.[#nyes]

neduddgi

Hivatalos, igen!
Köszi!

keri

Az is jó a tapadás szempontjából, de macerásabb leszedni.
Ezért szoktam csak a sarkokra tenni ha nagyon kell.

d5iybft2j

Bemutatkozásként nem akarnék itt a részleteken vitatkozni, bár nem az elképzelésemet írtam le, hanem a tapasztalatomat. Gondolom Te is, de hát itt azért rengeteg csillagállás lehet, ami mindezt befolyásolja.

Viszont egy dolgot kiigazítanék, eszembe sincs PLA-t 80 fokon nyomtatni és nem is biztatnék erre senkit. Csak annyit akartam javasolni - kicsit komplikáltan -, hogy érdemes pár fokkal feljebb is próbálkozni nagy tárgy esetén, mint ami a megszokott/bevált hőmérséklet.

keri

Na de akkor igazából egyezik a tapasztalatunk [#nyes]

xmkwac9

Hol pöndörödik fel a sarka? Az asztallal érintkező rész vagy fentebb? Tudsz képet feltenni?

PSoft

Aki esetleg...nem tudná hova tenni a cerkáját. :)

dtb

Ejnye nagypapi!!! [#nemtudom] Mit szól ehhez az unoka??? :-) :-) :-)
[#eljen]

cy3rt06r

Ez jó , mert ebbe több cerka is belefér.

svejk

Hogy is volt az itt? [#t200p43516#] [#kuss]

TBS-TEAM

De csak ilyen silány Wago van otthon [#eplus2]
József