Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

szf

Freecad programban szeretnék egy egyszerű feladatot elvégezni.
Behívok egy STL fájlt, meg is jelenik a forma ehhez hozzárajzolok egy testet és szeretném őket egyesíteni.
De nem akarják egymást, nem tudom őket összeadni.
Mi lehet a probléma?

D.Laci

Szenvedtek itt a vázamód, meg asztalfűtéssel meg nem tudom mivel... :)

kaqkk007

Akinek nem jó az asztalfűtése , gondolod jó az égetőkemencéje ?

cy3rt06r

Csak kedvcsinálónak : rúdtáncos ceruzatartó , de lehet tollat és egyebet is beledugni ami belefér. 2 részes kb.180 mm magas stílusos derékvédővel.
Valamint az unokák kívánsságára összepattintható  teknős.

cy3rt06r

kívánsságára=kívánságára

B.Zoltán

d90e9wrzu

Szép napot mindenkinek érdeklődnék hogy valaki rendelkezik SLA nyomtatóval Budapesten és esetleg vállana kisméretű alkatrész nyomtatást persze nem ingyen? Kis méret kis mennyiség.

eduard

Kedves István,
nálunk van néhány SLA nyomtató, ha elküldi a fájlt, tudok rá árat kalkulálni.

hello@eduardsik.com

Üdvözlettel,
Eduárd

guliver83

Lehetséges, hogy már valaki nyomtatott ilyen fogaskereket?
Ebben van benne Drift climbing king 15x7
Gyantás nyomtattóval le tudná valaki ezt nekem gyártani?
Köszönöm!

d90e9wrzu

Kedves Eduárd mail-ben át küldöm a fájlokat.

guliver83

Ez lemaradt!

NickE

Még elég kezdő vagyok a gyantás nyomtatásban, ha tudsz STL-t küldeni, egy próbát teszek.

guliver83

Szia!

Most próbálom megtervezni !
Köszönöm!

keri

Mi a fog méret?
0.4modult még tudok nyomtatni használhatót.

Máskülönben inkább FDM-el, 0.2mm-es fúvókával nyomtatnám, mert a gyantás nyomtató nem olyan jó az ilyenekben.
Ott 0.45modul ami kezd jó lenni, 0.4 esetén a fog árok kezd összegyógyulni, tervekben rá kell korrigálni, szóval célszerűbb lenne ha a méreteket mondanád meg és én majd igényeimhez hozzá igazítom.

eduard

Kedves guliver83, el tudjuk készíteni. 3D modellel rendelkezésre áll?