Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

zip0ji0se

Gondoltam erre a lehetőségre is.

szf

Én evvel csinálom.
OpenSCAD nevezetű progival kell csinálni. Kiexportálod STL-be, ha valami nem világos akkor kiabálj be a kapun.

zip0ji0se

Köszönöm, suli útán, megpróbálom.

PSoft

Mivel ez a legegyszerűbb, gondolom...nem ezt választod. :)

PSoft

Vasreszelék biztosan nem.

xmas75

A támasztékok nekem mindig nagyon tapadnak, vagy ha nagy rést hagyok akkor nem szép a felület.
Ez talán jó és egyszerű megoldás lenne.
https://hackaday.com/2020/05/27/improving-3d-printed-supports-with-a-marker/

Thowra

Üdv!
Használ esetleg valaki Wanhao duplicator I3 hoz Volcano fejet?
Ha igen, milyen tárgyhűtőt használ? Többféle megoldást találtam neten de nehéz dönteni [#conf]

PSoft

szf

Jó!
Milyen anyag? Kezelt fekete?

PSoft

Igen, fekete PLA...kicsit "bronzosra" cirógatva. :)
Kis "huncutság" is van az előző képeken, mert vaku nélkül meg...ilyen. :)

szf

Az éjjel selejt készült. Abs. 250fokos fej. Zárt tér. 0,15 a réteg vastagság. Nem volt târgyhűtés.

PSoft

Én, nappal is tudok selejtet "gyártani". :)

szf

Az kizárt. Sose láttuk, hogy selejtet készítettél volna. [#eplus2]

keri

Akadozott az extrudálás. Ha túl meleg, a fej és visszaolvad, nekem akkor szokott ilyet csinálni.
Érzékeny a fej minőségére.

cy3rt06r

Csak néhány csoportkép gyerekjátékokról.