Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

Az úgy vóóót', hogy hama-hama, aztán...így fog maradni amig a végleges ki nem alakul. :)
A hivatalos verzió pedig...
Tesztelés alatt van a Wago, naponta többször ellenőrzöm hogy melegszik/színeződik-e. [#kacsint]
Csak 8A körül folyik rajta, az asztalfűtés felé.

PSoft

Hogy is mondják?

Szomjat oltani, a...moslékos vödör is megteszi. [#nyes]

svejk

PSoft

Te, mást írtál volna? :)

TBS-TEAM

Ennyire nem lehet rossz a Wago [#conf]
József

keri

Hát remélem nem, mert a villanyautó 16ampere is azon megy át [#nyes]

neduddgi

Köszönöm a múltkori segítséget!

A felválás oka valószínűleg, a túl nagy tárgyhűtés volt.

PSoft

Igazából nem is a Wago-val van baj, hanem az alkalmazó..."szakemberekkel".

PSoft

PSoft

No...vettél már? [#kacsint]

szf

Még nem, de fogok!
A másikat még nem próbáltad?

guliver83

Csinált már valaki töréstesztet, hogy mennyire forrnak össze a rétegek?
10mm átmérőjű rudat, tengelyt kelet nyomtatnom és folyamatosan eltört a rétegek nem ragadtak össze rendesen.
PETG nyomtattam 240C asztal 70C nyomtatás közben ment a hűtés amit így monytartam mind eltört a rétegeknél.
Aztán 250C asztal 70C hűtés nélkül tökéletes lett és tesztelésből el is törtem , de már nem a rétegeknél tört el.

PSoft

Amikor előbbre a szfinx-et nyomtam, a másikból is megcsináltam ugyanazt, ugyanazokkal a beállításokkal, nem lett jó, így...nem is mutattam. :)
Nem szép a felület, mosott, eltűntek a részletek...

Utána kell menni a beállításokban, hiába ugyanannak a gyártónak a PLA-ja, a "mák" is ugyanaz lehet benne, de a szín pld. más.

zip0ji0se

Sziasztok!

Filament beszerzési forrást keresek, mert a multkor nem irtam ki most meg nem találom. Jó fajta fehér kellene.

RJancsi

Én az Alza.hu-n szoktam venni Gembird-et. Eddig nem sok bajom volt vele.  Kicsit drágábban levet ugyanott Verbatim-ot is venni, egyik ismerősöm arra esküszik.