Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Egyújabbgépépítő

Nincs valakinek elfekvőben BIGTREETECH SKR PRO V1.1 vezérlője.
Vagy beszerzési forrás ami nem 2 hónap.
Sajnos sikerült délután meggyilkolni az enyémet.

keri

Még az jutott eszembe, hogy én fektetve nyomtattam egyszer egy ilyesmi tengelyt. Nem olyan szép de jóval erősebb szálirányban az FDM nyomtatás.

harima

szf

Kihúztam egy fiókot....

PSoft

[#eljen]

...a nagy varázsló! :)

Egyújabbgépépítő

Már csak az a kérdés esetleg eladnád vagy rendelek helyette és azt odaadnám neked.
Persze ha tudod nélkülözni néhány napig.

szf

Kedden viszem, azt megbeszéljük.[#kacsint]

Egyújabbgépépítő

Ok. Köszönöm.

kiralyc

A petg szerintem ilyen... én azt olvastam róla hogy célszerű kikapcsolni a hűtést. Én gembird petg-t 245°C on 80as asztal és 40% os hűtés mellett nyotatom, kicsit szálaz csak, de az erősséggel így nincs gond. Ha ez alá mentem hőmérsékletben vagy emeltem a hűtést akkor már nekem is könnyen tört...

guliver83

Én teljesen kikapcsoltam a hűtést egy kicsit szállaz de így is jó.

PSoft

Páros...

onagy

Örömmel nézem és várom mindig az új nyomatokat tőled, erre most nézem, mivan? Gipszkarton dübelt nyomtat? Sze eddig minden produktum annyira művészi volt...
Lassan rájöttem, hogy mégse az.
O.

xhadp99yn

Szia
Érdeklődnék mekkora fejjel készült mert lenne nekem is egy pici alkatrész és istennek nem akar össze jönni

https://www.thingiverse.com/thing:3488881

PSoft

Szürke kínai PLA.
Nem cseréltem fúvókát, 0,4-es volt bent, azzal nyomtam.
0,1 a réteg, 205 C°-on ment a PLA, az első réteg után kikapcsolt, hideg asztalra.
A kitöltés 100% volt.

PSoft

Kb. 21 mm magas a csiga, az alsó kisebb átmérő 5 mm.