Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

[#eljen]

Hiába nahhh...
Az unoka az első. :)

szf

Szépeket nyomtattok!
Én meg karanténba helyeztem az egyik nyomigàt...
Igaz még csak félkész.

PSoft

[#eljen]
Ennyire ráérsz?... [#vigyor]

keri

Azért az komoly, hogy abból a szekrényből kettő jobb nyomtatót is ki lehetne hozni, mint ami benne van [#nyes]

izbeki

Szerintem nagyon szuper![#eljen]
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

szf

Igen. [#eplus2]

szf

Nehogy azt gondold. A profilok a barátomnak a nyúlól "ketrece " volt. Kapott egy kis forróvizes nagynyomású mosást. De a profilok nagy része bútor váz. Semmire nem jó.

De megérdemelte ez a nyomtató, nagyon üzembiztos volt eddig, már átment rajta 54km! filament és csak egyszer cseréltem benne alaplapot meg kijelzőt (nem bírta a 400V-ot). Untam, hogy amikor valamit csinálok a garázsba akkor takargatni kell. Így meg kapott belső LED világítást, illetve ha lehűlt akkor le áramtalanítja magát.

szf

svejk

Még ha megspékelnéd tűz/füst érzékelőkkel és automata oltóberendezéssel akkor tényleg nyugodtan alhatnál. :)

szf

Nyugodtan alszok![#kacsint]
Meglesz. Csak ami még nem üzemel,avval nem dicsekszünk.

svejk

kiralyc

Sziasztok,
Jó rég jártam erre...
Szóval kicsit nyomtattam (vagy 70órát összesen :) ). Nekem tetszik, leginkább azért mert jól működik :)
sőt mára lett hozzá speedloader is...

Itt találtam:
https://www.thingiverse.com/thing:4210059
a gyorstöltő meg az A verziójú ammo clip hozzá

xt79ipd3

Jól néz ki. [#taps]
Azt lehet tudni, hogy a jobb és bal oldali kar miért nem egyforma?
A gyorstöltő alulra kerül?

kiralyc

Az első képen a jobb oldali kar a fogantyúja.. igazából használat közben lent helyezkedik el és azért vastagabb mert ott fogjuk meg a bal kezünkkel... a gyorstöltő meg csak egy előre betárazható dolog amiből a nyilakat könnyebb a tárba ejteni mint egyesével rakosgatni...
itt van 2 videó a működésről:

és a gyorstöltős:

keri

Ez komoly.
A Tesla Model Y-ban FDM nyomtatóval készített alkatrészek vannak [#nyes]