Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

Hogy ne csak mindig "ciciscsajok" legyenek... :)

RJancsi

Ez a Laokoon család 1/3-a? [#nyes]

PSoft

Igen, Ő a legkisebb Laokoon, a...Lajos.
A Gézának az öccse. [#nyes]

PSoft

Egyébként....

Itt az Öreg, meg a két ivadék. [#vigyor]

Egész jól  nyomtatható lenne...együtt a család is. :)

s7manbs8

Hihetetlen ez a görög római kori művészet, talán azóta csak hanyatlunk ... :)

RJancsi

Tudja fene. Ilyenre csak akkor vállalkoznék, ha duál fejes nyomtatóm lenne és a támasz vízben oldható filamentből készülne.

PSoft

RJancsi

Mert utálom a finom részletek közötti támaszokat kipiszkálni/törni. Sok esetben marad egy kis feltapadás a tárgyon, amit sniccerrel vagy csisza papírral kell eltüntetni. Elegánsabb és kíméletesebb ha a kész tárgyat vízbe rakod és a támaszok egyszerűen és nyomtalaul feloldódnak.

szf

Freecad-ot használom mostaniba rajzoláshoz. A kész rajzot amit már elmentettem és újból előhívtam mert módosítani akarom , hogy kell? Csak egy kúpnak a sugarait akarom átírni.

PSoft

Türelmetlen vagy... :)
Nyilván van nemszeretem része is, de nekem kimondottan tetszik, mikor a rácsok közül kihámozódik az alak, a forma, a...szeretem rész.
Persze, lehet így is...úgy is.

RJancsi

Tán Michelangelo mondta, hogy minden sziklában ott lapul a szobor, csak a felesleget le kell faragni róla. [#papakacsint]

t5kzsyyvh

a Model ablakban kivalasztod a kúpot, a Property ablakban pedig a megfelelo radiust modositod.

cy3rt06r

Kis unokák kívánsága teljesítve.

cy3rt06r

Ha már belejöttem , csak kutyák és némi farkas:

Egyújabbgépépítő