Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

svejk

Nem tudhatni...
Ezek után ki tudja miket kutyultál már ott össze!  [#crazya]

PSoft

Minden kutyulásom becsülettel ide írtam eddig...[#crazya]

Valahol valamelyik fórumon olvastam, hogy ezen az alaplapon a koma a PWM-es venti(k) FET-jét -Q5-ös A6SHB- nagyobbra/más típusra cserélte.
Mostmeg...
Nem találom a qrva linket! [#falbav]

svejk

Logic Level N csatornás  MOSFET kellene, pl. az IRL vagy IRLZ sorozatból.

De írd meg mit találsz és megnézzük az adatlapját.
Általában 3-4 V-nál már kinyitnak a mezeiek is, ha nem ősrégi típusok.

svejk

Ha megnézed a jó öreg RAMPS1.4-en még TO220-as tokozásúak vannak. :)

kijy8hc3f

OK. Kösz az infót. Ha kész a cucc. elküldök egy kilónyi anyagot HA több kell szólj lesz. Maga a szemcse kemény, állítólag 180-200 körül olvad.  a csak olvadék kemény mint a kő, de ők széndioxidot fujnak bele, ettöl lesz puha és rendkivül könnyű és hajlékony illetve kissé rugalmas. Egy kg. szemcséböl, van kb. másfél m3 anyag. A selejteket porrá darálják, kivonják belöle a széndioxidot és 40% ban keverhető az uj anyaggal. Tudok a gáztalanitottbol is szerezni anyagot, akár azzal is lehet probálkozni.
Elég érdekes lenne, ha sikerülne felhasználható  szálat késziteni belöle, "fillérekért".

Jenő

PSoft

Gondolom, ezek az "ősrégiek" [#kacsint] nem jók ide... [#nemtudom]
Ezekből, még van talán egy egész csővel is. :)
A többit most nem tudom, majd holnap turkálok kicsit.

svejk

Az IRFZ44 jó lehet 2-4 V a könyökpontja.

PSoft

...

szf

Na végre valami szép dolgot is csináltál!
[#taps]

B.Zoltán

Nagyon megy má' ez neked.[#taps][#eljen]

PSoft

Most csak hirtelen kitördeltem a támaszokat, még "finomítani" kell rajta itt-ott.
Így, mégse adhatom oda a csajszinak. [#puszis]
Imádja a lovakat, már hetek óta mondogatja, hogy papa...mikor lesz már kész??? [#kacsint]

B.Zoltán

A támaszoknál milyen beállítást használsz?
X Y távolság, Z távolság, kitöltés értéke , típusa?
Nekem a támaszokkal van bajom mindig.

PSoft

B.Zoltán

PSoft

Egyszerűbb volt így, mint leírni. :)