Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

Jahhhh!....

Valami hasonló. [#nyes]

PSoft

Van, akinek még..."elektronikai hulladék"-os vödör is kell a másik mellé! [#vigyor2]

svejk

Egyújabbgépépítő

Simán ha próbálom széthúzni úgy erős.
Mivel a TPU flexibilis próbáltam oldalra megnyomni a szélét.
Erre sajnos eltört, viszonylag könnyen.

s5f8tmfv3

Sziasztok nyomtatósok!
Volna valakinél 10-10m 1,75 filament
piros
bronz
réz
színben? Megvásárolnám.

szf

Pazarlás nálam nincs ilyen. Én viszem magammal az eldobásra ítélt, vagy selejt illetve a filament teszt darabokat.
Ha találkozok valakivel akkor mindig van mit adnom ( mert adni jó).[#nyes]
De a legfontosabb, hogy amikor megyek a hivatalba legyen nálam. Véletlenül a kezembe kerül egy virág vagy hal, valamilyen alkatrész és már csak a megfelelő szöveg kell. Imádják, sőt egy kicsit megváltozik a kapcsolat az ügyintéző és az ügyfél között.......
Az már csak másodrendű, hogy nem nálam gyűlik a hulladék.

keri

Lehet, mikor legutóbb egy 4-es kezdetű verziót próbáltam az kritikán aluli volt.

PSoft

Gyere...viheted! [#nyes]

PSoft

Még az elején, külön, tisztán gyűjtögettem egy dobozba.
Többen mondtátok itt, hogy kell a hulladék, többek között [#1763@guliver83] is.
Merthogy, lesz occó' filament belőle!

A franc aki megette...az enyém se készül el sose! [#nyes]

guliver83

Bizony bizony!
Én is gyűjtöm!

PSoft

Ezek szerint nincs még kész [#szomoru1] ...ha még mindig csak "gyűjtöd".

phff55j06

Nem, sajnos semmilyen hatással nincs ennek a beállitásnak a változtatása. Továbbra is elmegy max(x) max(y) -ba.

NickE

Én is évek óta gyűjtöm. Az egyik legnagyobb gond, hogy nem látok sehol jó áron olyan PLA granulátumot, ami garantáltan alkalmas szálhúzásra. Csak hulladék miatt nem nagyon térülne meg egy szálhúzó készítése. Youtube-on vannak fent építésről videók. Annak ellenére, hogy nem egy bonyolult szerkezet, úgy látom, a többség azért megszenvedett vele, mire sikerült használható egyeneletes átmérőjű szálat produkálnia.

vjanos

Ja, hogy neked nem az értékkel van gondod, hanem a mozgással....

Ilyesmi extruder end g-code esetleg megoldja?

Innen van, hasonló téma

uph5fcryd

Sziasztok,
Belefogtam egy 3d printer építésbe, közepes méretű, (600x450x1000).
Nema 23-as motorokkal. Nézegetem az elektronikákat.
Vajon a mellékelt megfelelő, vagy olcsó húsnak híg a leve?
Tudnátok ajánlani valamit amit Ti már kipróbáltatok és bevált?
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv:
navra