Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Kedves Kollégák!

2026.04.18-án szombaton ismét megrendezésre kerül a debreceni Hobby CNC találkozó.
Egy kis nosztalgia, múltidézés, tudás megosztás, és minden ami szokásos volt eddig is a találkozókon.
A változatlanul a korábbi találkozók helyszíne lesz ismét az otthona a rendezvénynek.
Debreceni Képző Központ Nonprofit Kft.
Debrecen Budai Ézsaiás 8/A

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

Színre, vagy darabra megy a rendelés?

szf

Köszi az infót. Éjjel megírom a rendelésemet.

morvfer7

A megrendelés darabszámától függ majd, hogy összesen mennyi különböző színt tudok összerakni.
Van olyan lehetőség, hogy 1 színből 10 tekercs egyforma.
Vagy van olyan, ami az első képen látható, piros, sárga, kék, fekete, fehér - ezekből 2-2 darab van egy 10 darabos tételben.
2-3 napot várok a rendeléssel, hogy mindenki át tudja rágni a dolgot és a végén lehet egyeztetni a színeket.

PSoft

dtb

Nem 3D nyomtatás, de a rendelés miatt ide írom, nehogy meglepetés érjen bárkit... Én még életemben nem kaptam a postától vámolásos ajánlott levelet, ...ezidáig. Most már a ~7000Ft-os csomagra is rácuppantak Ferihegyen...

dtb

Nekem valahogy nem hiányzik a 3D nyomtató, de mikor ilyeneket látok nálatok, azért picit irigykedek [#taps][#eljen]

morvfer7

Hidd el, tudom mit csinálok, közel 2000 rendelés van már mögöttem.
Egyébként sem érhetne bárkit meglepetés, mert ami árat közöltem, mindenki annyiért kapja, a többi az én dolgom.

szf

Tessék egyet csinálni!

szf

Volt, hogy többet is csináltam....

morvfer7

nem unatkozol..  :)

keri

Nm szokásom, de nem tudom most mitől működik ilyen jól, illetve miért nem ment régebben [#nemtudom]

Sima teflon csöves E3D kínai klón fej, hőszigetelet fűtőblokkal.
Cura szeletelő, 30mm/sec sebességen nyomtatva, 200 fokon a PLA 220 a PETG

Ha gondolod a Cura beállításokat is át küldöm neked.

keri

A Magyar Posta tapasztalatom szerint súlyra, méretre szokta kiszúrni a vámolni valót.
Szóval ezek a filamentek tuti bele fognak esni a szórásba.
Másik hogy légipostán előbb kiszúják, a DHL meg mindent vámol, mert neki az ügyintézésből is van pénze, szóval a RatPack postát szoktam választani, ne baj ha 40 nap alatt ér ide, de ne vámolják. (illetve az ÁFA ami sok igazából)

keri

Nekem sem hiányzott amíg nem volt, de így most azt mondom, "hogy lehetett eddig élni nélküle" [#vigyor]
Leghasznosabb szerszám a műhelyemben.

000000000

Teljes értékez nézi a geci vagyis 20$az áru és 10$ szálitás 30$ fogsz vámot+áfát fizetni![#vigyor]

szf

Milyen márkájú filamentel csináltad?
Régebben nyomtattam 02-vel, de csak Herz és Sunlolu-val működött jól. Gemberid meg Verbatim-el is próbáltam  de azokkal állandó dugulásom volt.