Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Kedves Kollégák!

2026.04.18-án szombaton ismét megrendezésre kerül a debreceni Hobby CNC találkozó.
Egy kis nosztalgia, múltidézés, tudás megosztás, és minden ami szokásos volt eddig is a találkozókon.
A változatlanul a korábbi találkozók helyszíne lesz ismét az otthona a rendezvénynek.
Debreceni Képző Központ Nonprofit Kft.
Debrecen Budai Ézsaiás 8/A

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Igazán nincs mit! Apróság, de az iratkapcsokat inkább az asztal két végére (a szemben és a hátul levő élekre) tedd. Akkor a huzal füleket ki tudod hajtani és nem vesznek el az asztalból körben egy 2 centis "margót". A mostani "bal" oldalival az is előfordulhat, hogy "home"-olásnál beleakad a fúvóka.

keri

Én meg a cipzár kocsin felbátorodva játszogattam a 0.2mm-es fúvókával.

0.4 modulos fogaskerék, tökéletesen funkcionál.
Próbáltam amit írt itt valaki, hogy 0.1-re állítottam a vonal szélességet, hogy még részletesebb legyen, de igazából a 0.2-vel lett a legjobb, de megnöveltem a fog árok mélységét, mert így jobban kiadja a fogakat.

RJancsi

Tudom, hogy direkt van, de mi célból?

8v6sh6t3c

Én is ezekre gondoltam. Amíg nincs jobb megoldás, maradnak ezek az alternatívák. Köszönöm!

morvfer7

Sziasztok!
Keresek társakat, akiket érdekelne PLA filament, 1 kg-os kiszerelésben.
A filementek Kínából vannak, maximum 2 hetes szállítási idővel.
Csak most van ez a lehetőség, aki majd 2 hét múlva olvassa ezt, ne írjon, mert addigra már lefut ez a dolog.

Ár: 3 tekercs esetén 12000 Ft mindennel együtt, tehát ebben már a postaköltség is benne van, hogy eljusson hozzád.

3 tekercs feletti ár 3400 Ft/db

B.Zoltán

Akkor nekem is érdemes lesz a 0,2 fúvókát beüzemelni.
Én is kísérleteztem a 0,4-es fúvókának 0,2 körüli méret megadásával a szeletelőben, de nyilván jobb megoldás, ha a fúvóka a 0,2-es.

PSoft

Én, egyszerűen kiakasztom a csipeszekből a rugókat a rögzítés után és félreteszem őket.
Így...nincsenek útban semminek.

szf

Kezdődik....

keri

Az volt az eredeti fogaskerék, és a bekarikázott rész miatt gyártottam újat [#vigyor]

keri

Eddig mindig problémás volt a 0.2-es fúvóka nekem is, ezért kerültem, de most valamire rátapintottam, és egész jól működik.

szf

Ismered a terméket? Próbáltad már?

PSoft

Holnap, küldök egy kis fehéret a szakállának.[#vigyor2]
Amúgy...[#eljen]

PSoft

És...megtartod a titkot?

szf

Sajnos kevés időt adtak a kivitelezésre. Így a leggyorsabb módon kellet elkészítenem.

morvfer7

Nem rendeltem még, mert gazdaságtalan kis tételben rendelni, ezért keresek hozzá társakat.
Egyébként ennek a PLA-nak tekercsenként 22 dolcsi, azaz 6600 Ft az ára, ha egyesével van vásárolva.
A vásárlók teljesen pozitívat írnak róla.