Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

szf

Mire legközelebb jössz átépítem arra a motorra amit kaptam tőled.
Megfelel?[#kacsint]

000000000

Ennek oka van ahogy öregszünk  csendes,nyugot környezetet keserűk?![#conf]

000000000

SketcdUp kolegam is vesződőt sokat de váltót ö is (látvány desingre) jóóó...
valami mást próbálj ki itt szeretik fusion360 full hun... alaksajtolásra való programok CAD...

PSoft

Meg hát!

De, már azt se tudom milyen motort kaptál tőlem.[#nemtudom]

2f428kduf

Köszönöm mindenki fáradságát, de amilyen vénember vagyok, örülök, hogy ezzel is elbírok. Nem akarok már lányokat formázni, csak némi geometriákat a kütyüimnek.
Azért ez utóbbit megnézem. Az a bajom, eddig jól szolgált a SkUp, csak most lett eszefutott.

000000000

ezt lehetne még piszkálni ?
mértékegység türés..

2f428kduf

Csak okosodik a vén kecske is, némi segítséggel. Amit Rjancsi ajánlott: Ctrl + és -, növeli-csökkenti a felbontást, sőt, amikor a körre kattintok, balra-lent megjelenik egy felirat: Sided: no oda be lehet írni, mekkorát akarok. Száznál már gömbölyű. Később, itt a sugarat írja.

PSoft

Elég meggyőzőnek tűnik...

Szalai György

Mi más lehetne. Hiszen Bell-Everman.

keri

Nem értem az utalást.[#nemtudom]
Ez vicc, vagy valami nagy név amitől hasra kell esni?

keri

Ja, aranyos ötlet, 3D nyomtatóval még azt a pályát is ki lehet nyomtatni az orsóhoz.
Ami bajom ezzel, hogy a kínai orsók soha nem egyenesek, szóval tuti meglátszik a menetemelkedéssel szinkronban a hullámosság [#nyes]

D.Laci

Szoftveres oldala az kicsit bonyolultabb lehet. :(

keri

Ahogy én látom a CoreXY posztprocesszorral működik szerintem ez is.

D.Laci

Azt nem tudom mivel működik.
Csak egy apró gondolat, ha az egyik orsó áll és a másik mozog, akkor nem egyenes vonalban fog mozogni, hanem a másik (álló) orsó menetszögének megfelelően mozdul el.
Ha jól értem a működését.