Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

freewind

Kijelölöd a testét és beírod az STLOUT parancsot és már ki is menti.

RJancsi

Mivel nem ismerem a pontos előzményeket gyanítom, hogy épp az a gond, hogy nincs semmi használható CAD programja ami megnyitná a letöltött/kapott DWG/DXF fájl, ezért kéne valahogy STL-re konvertálni amit bármelyik szeletelő beolvas.

000000000

Csinálhatnál egy nyomatot ha kedved van a betü érdekelne milyen lenne a gépedel![#vigyor]

000000000

tényleg ezt elirtam...[#rolleyes]

PSoft

Az a helyzet...

Nyomtattam én már ugyanezt a "kiskockát" sokszor.

Az előbb, lent a gép körül kerestem is, de egy árva darab se volt látótérbe.(széthordták az ismerősök):)

Nah, majd holnap. Úgy is akartam már egyet "tesztelni".[#nyes]

000000000

mi a én hibám (gépemben) ez a teszt nem megy neki jol![#wilting]
máséra kiváncsi vagyok mit produkál ezel a tesztel..[#conf]

svejk

Segíts nekem ebben légyszi! [#t9p20689#]
Nem értem a logikáját, az én általam már félig-meddig megszerkesztett configot hogy tudom beolvastatni vele?

s7manbs8

Miféle config kell neked, valami nagyon különleges, simán be lehet írni a .h file-okba, amit akarsz nem kell az a generáló.

Ird ide mid van, mire kell bekonfigolni:

000000000

svejk

Semmi különleges, csak bosszant ha valamit nem értek.

s7manbs8

Érthető, azért próbálok segíteni, ha tudok valahogy. Engem is anynira zavart valamelyik nap az a Neon lámpa, hogy addig nem hagytam abba a hiba okának keresését, amíg meg nem javult. :)

000000000

PSoft

Honnan szedted azt a kockát?(stl)

Valamiért nálam sem ok, "hézagos is".:(
Több másikat próbálva, nem mondom hogy tökéletes, de egész más az eredmény.(10x10x10 mm mindegyik)
Pld. ezzel...

0.15 a réteg, 20% kitöltés, 205C° fej, 60C° asztal, Herz-es PLA, a többi paraméterről lentebb írtam, ugyanazokkal ment most is.
[#t9p20625#]

A képeken a bal oldali a Te .stl-edből.

RJancsi

Sziasztok! Egy kis segítség kéne... A Thingiverse-ről szeretném ezt a sűrített levegős motort kinyomtatni.
A gondom a lendkerekekkel van. Nem tudom miért, de a tervezője a középső hengeres részt nem tömörre hanem vékonyfalú csőként rajzolta, és a Cura emiatt nem rak bele merevítőrácsot hanem csak a külső héjjal foglalkozik. Addig nincs is baj, amíg fel nem ér az extruder a tetejére, de a fedél alátámasztás nélkül elég hullámos lett, és a tengelycsonk sem tapadt meg rendesen, egy idő múlva letörte az extruder.
Hogyan lehetne a középsó hengert "tömörré" pontosabban belső merevítőrácsossá tenni?

svejk

Cree2 kockája valóban üreges, de az látszik is az STL-en.
100%-os töltéssel úgy ahogy elmegy.