Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Fej és a guriga kötözi lazaságot én huzom ami a gömb 1/4 látszik feszes volt az exruder húzása fika...
De ehez 7mm kerékhez átt kell az egész fejet alakítani e3d v6 vel egész konzollal...

https://www.aliexpress.com/item/MK8-Drive-Gear-Pulley-3D-Printer-Extruder-Head-Reprap-1-75-Filament/32836526970.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.22b92e0eAgyP7Y

B.Zoltán

Én köszönöm.

szf

Egy kedves ismerősöm wanhao i3 duplicator nyomtatójának az extruderébe keresek a képen látható görgőt.
Még az ünnepek előtt kellene.
Köszönöm

000000000

thingiverse.com nálam lassu mindig vagy másnál is? Egy kezdő oldal is 30..40s mire betölt 30M netnél is...

000000000

Valaki épitkezet már szénszálas alkatrészekből nyomtatot?

pa0n9mw

Üdv
Valószínűleg túlterhelt a szervere a sok letöltés miatt

000000000

Sajnos minden felépéskor szinte....[#nemtudom]

s7manbs8

Nálam azonnal bejön.

s7manbs8

Lehet az is, hogy ha sokat töltesz onnan, akkor lassítják.

s7manbs8

Próbáld meg más IP címről, csak kíváncsiságból.

000000000

Csak feljárok...

B.Zoltán

Ha már előjött az internet, youtube videóknak a fordítását be kell állítani két napja a fogaskerék kinézetű ikon alatt nekem.

De még a magyar nyelvet is, természetesen elfelejti, a következő videónál lehet kezdeni elölről.

Nektek is így van, vagy csak nekem?

Rabb Ferenc

Volt valaha másképp is?

B.Zoltán

Évekig már úgy volt, hogy csak rá kellett nyomni egyet az első szöveges oldalt jelképező ikonra, és jött a fordítás.
Ez az elején volt csak így ahogy most van, amikor elkezdték a fordítást szolgáltatni.

Most azzal kezdődött hiba, hogy ezzel az ikonnal csak kiírta ,hogy fordítás kezdődik, de be kellett lépni bekapcsolni a menüjébe hogy tényleg fordítson, most viszont még a "magyar" is meg kell keresni hozzá.

Vissza fejlődtek, vagy valamelyik kezdő programozó rossz helyre nyúlt.

s7manbs8

Van, mikor a rednszerben van a hiba, van mikor a gépünkben, vagy op rendzserben, vagy böngészőben, lehet annk több oka.

Böngészőt előzményket takarítani, op rendzsert újon felrakni, stb és ha még mindig nem OK, akkor talán eltoltak benne valami.

Előfordul az biztos, az ilyen nálam is volt már minden, saját gép hiba is, meg saját énáltalam okozott, meg program hiba is persze.