Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Köszi, de azt már építettem és az kb. 100kg, a 3D nyomtató pedig talán 15-20. Még nem mértem... [#nemtudom] csak találgatom.

000000000

Szerintem minél merevebb annál jobb, nem csak maró, hanem 3D nyomtató is, de mivel még nincs kész nem tudom jobb lesz-e mint ami van. Az is jól működik, azzal is meg vagyok elégedve.

Minden anyag volt nekem itthon ami másra nem kellett, és gondoltam építek belőle 3D nyomtatót. [#vigyor4]

000000000

Értem!
Turnál eladót linkelni beszerzési forrást!?
Kínai minőségbe is van hiwin téren gyártó által megbízót disztribúció ali/ ebay ezzel nincsenek problémák minőségi szempontból ha jól tudom...

000000000

Kellő merevséget szerintem tömeg növelés nélkül el kerülhetetlen általános alapanyagokból pl acél..alu persze kelő anyagi ráforditásal lehet extra szénszálas kompozitból is építkezni ahol pl ténylegesen a minőségi nyomtatás lenne a föcél (bérnyomtatás) kitermelné az árát!

PSoft

:)
Az utolsón egy nagyobb verzió első darabjai. (1,6-os szorzóval készül)
Céllövöldés hurkapálcika méretű a tár.:)

Jahhh, azt tudja valaki hogy mi a különbség a "mezei",és a céllövöldés hurkapálcika között?[#nyes]

000000000

RJancsi

Az 1.6-os szorzó a fogpiszkáló és a hurkapálcika megméréséből jött?  Mert nekem az 1:1 méret nagynak tűnik a fogpiszkálóhoz. Gyakran nem tölt újra, a damil beszorul a következő töltet mellé. Már gondolkodom egy 0,9 méretarányú nyomtatáson, hátha ott stabilabb az adagolás.

ht0cjk58i

Üdv Urak!

3D nyomtatásban kérhetek tanácsot?
A probléma az, hogy kisebb méretű tárgyak nyomtatásakor
az asztalhoz tökéletesen tapad a tárgy.A nagyobbak szélei felkunkorodnak, jelenleg a fej 200 fokos az asztal 60.

Köszönöm

000000000

"Jahhh, azt tudja valaki hogy mi a különbség a "mezei",és a céllövöldés hurkapálcika között?"

Jaaj, de buta vagy.[#csodalk] [#nevetes1]

Hát, a termőhelyükről kapták a nevüket. [#zavart2] [#nyes][#nevetes1]

xt79ipd3

Ez tetszik. :)
A céllövöldés bambuszból van, hogy ne törjön? Vagy be van áztatva? Vagy nem tudom? :D

PSoft

Az a baj ezekkel a "honosításokkal", hogy...

Fogpiszkáló is ugye...ahány gyártó, annyi méret lehet.[#nemtudom]

Nem mértem semmit, illetve csak azt, hogy mekkora fér el belőle az asztalon.
E szerint húztam a méretet.

RJancsi

Végül is, tetszőleges mérethez lehetne lövedéket is nyomtatni. Kör vagy sokszög keresztmetszetűt, hegyes, paraboloid vagy félgömb végűt ízlés szerint.

000000000

Nagyobb srafot probáltál e?

000000000

Szalai György

was ist das: straf ?

Már mint itt, ebben az összefüggésben, mit kell érteni alatta?