Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

A motoros fókusz nem lenne érdekes, elég lenne ha manuálsian tudja az ember állítan a fókuszt is pl.

s7manbs8

Nyomtatni azt tudok nagyon szépen, azon nem múlna.

000000000

xy probléma kis áram a motorokon (réteg elcsuszást okoza) meg a kitöltési sebbegéset vissza kell venni (olyan mind a gépuska) a szijas hajtáson vészes ez a sebsebég az adott mechanika súly ráncigáláshoz xy hid...
Nekem ultimeker váz van 18mm butorlap min a 6 oldali élek 45 fokba ragasztót (27mm él) ez nem csavarodik költöztetéstől szerencsére mechanika csavarok ragasztva meg önzáros rendszerbe van vibráció eleni hatások miat igy talán kevesebb a karban tatása is..
De a problémákat orvoslóm remélem sikeresen..[#wilting]

B.Zoltán

000000000

Canon objektív csak Canon kamerákkal működik.

i0ief5xw5

A csengetyű oldalfala kb 3mm vastag 100% kitöltéssel és 35mm/s nyomtattam és tárgyhűtő 50%-on ment.

PSoft

Mi indokolta a viszonylag vastag(3 mm)falat,és a 100% kitöltést?

RJancsi

RJancsi

Úgy sokkal szebb, csilingelő hangja van! [#nyes]

PSoft

i0ief5xw5

Nem én terveztem a csengetyűt letöltöttem a Thingiverse-röl, a kitöltést meg elfelejtettem átállitani miután nyomtató alkatrészt nyomtattam.[#vigyor]

RJancsi

Köszi, ez tényleg hasznos.
Kérdésem a nagyérdeműhöz: aki már csinált extrudert vagy gondolkozik rajta, tervez-e bele a képen is látható "breaker plate"-et, azaz valami perforált lemezt a fúvóka elé?

PSoft

B.Zoltán

Én gondolkodom rajta, hogy valami szűrű szövésű fémhálót kellene berakni, ami nem enged át 0,1-0,2-nél nagyobb szemcsét, piszkot.