Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Valami höszig kel alá ugy egyenletesebb az hő eloszlás valószínű..

000000000

Láttam olyat lézeres grav gépnél profil+ gumi görgős az alu horony ki kezdte válásra gumi görgőket (mind ha le rágódtak volna rongyosra)....

000000000

Rendbe van, fel tudom adni, de én nagyon sok mindent átalakítottam és nehéz mindent megmagyarázni miért, de megpróbálom.

000000000

Ősze hasonlításra kell a konfig!
Még a mechanika tipusát le irhatnád mihez van marlin konfig !
Ha Simplify3D  használsz annak a konfigját is elkérhetném ehhez a gépedhez *.fff?
köszönöm!

RJancsi

Az én gépem még csak pár hetes de már most tele vannak az alu profilok fekete porral ami a görgőkből kopott le. Nem tűnik hosszú életűnek. Bár relatív olcsón lehet görgőkészletet venni hozzá, egy lineáris sín örökre megoldaná a problémát. Még tán az alu profil két oldalára felrakott 9 mm-es kínai sín is jó lenne 2-2 kocsival.

000000000

Csak kinábol ne vegyél ilyen lapos verzios lineáris cucokat használhatatlanok még az olcsobb hiwin néven futó is!
Kinai rudas verzio még használható ugy ahogy....

000000000

Auto pid is elszalad a pontosság 4c legalább?

000000000

Senki?[#wilting]

s7manbs8

Ez a Machine Control Panel ez melyik program ?

000000000

Marlin config segéd ez is a config fájlt szerkeszti grafikus felületen át láthatóbb !

s7manbs8

Persze egy régebbi verzióját már azt hiszem láttam, ezt hol lehet letölteni ?

b3z8sc7t3

Sziasztok !

UM2+ nyomtatóhoz keresek 0,4 mm es nozzle t.

Van valakinek eladó ?

köszi

000000000

A Simplify3D-t nem ismerem, én csak a Repetiert használom. Vagy ma este vagy a hétvégén felrakom a configot.

s7manbs8