Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Kicsi a teló ramja 1G?
Mit csinál egy google kép nézet ha azal nyit kezdö oldal?

000000000

OK, nem értem mi volt a problémád azzal hogy úgy ment fel (hibából) de ha problémád van akkor a Chrome a probléma és én azt oldanám meg előbb ha én azt használnám.

000000000

Azt hittem jól raktam fel, minden más fórumra így szoktam.

Ide raktam a kódot, de mégsem lett jó.

Most látom hogy ez a rövid jó, de lehet hogy azért nem ment mert a config fájl hosszú....? [#nemtudom]

Nem merem újra próbálni mert Chrome probléma is van... [#wink]

000000000

Nem volt idöm elöbb elintézni...

Itt van egy link: innen mindenki letölltheti.

Csak az utolsó Marlin verzión (1.1.9) működik.

sastas

De, az a tul hosszó. Nézd meg, be se fejezte a HSz-t. Így lezáró tag sincs.

000000000

Köszi még egyszer![#eljen][#nyes]

000000000

Ezel átt láthatóbb az eltérések!

commpare

MoparMan

Az a kis bökkenő, hogy limitálva van adatbázis oldalon - szándékosan - a hozzászólás hossza. Jelenleg TEXT-re van állítva ami 64kB hosszat engedélyez. Ez a jelenlegi UTF-8 kódolásal mintegy 21.000 karakter lehet.
A te hozzászólásod ennél hosszabb volt, ezért ott csonkolódott, ebből lett a galiba.
Tettem bele "védelmet" mostantól jelzi és nem engedi elküldeni ha több mint a megengedett. Előnézetben is működik a "védelem" (eddig ott jó volt ha egyébként sok is volt).
Lehetőség szerint a "giga méretű" kódokat linkeljük, rosszabb esetben 2 hozzászólásban berakható.

000000000

Köszi. Megpróbáltam letörölni amikor láttam mi történt, de nem lehet, vagy nem tudom hogy lehet.

MoparMan

egymagad nem törölhetsz, legalább 10 jelölés kell hozzá, csak akkor törlődik

MoparMan

vagy írsz egy privát üzenetet, hogy gebasz van és akkor törlöm

000000000

Valaki használ  Repetier-Server?
Egy egyszerü gkódban egy kör résznél meg torpan a mozgás és meg áll 1..2s re

Kod sd kárlyárol és lighburn tökéletesen müxik egy teszt gkodnál!

1.gc

000000000

Adatkommunikációs probléma? Ezt láttam a Repetier Host nyomtatás alatt gyenge PC-vel. Nekem az volt problémám amikor egy laptopon keresztül próbáltam hajtani USB-n keresztül és nyomtatási előnézet is volt meg más programot is akartam párhuzamosan használni. Amikor megszüntettem nyomtatási előnézetet és másra nem használtam a PC-t akkor jól ment, meg akkor is amikor kicseréltem a PC-t egy gyorsabbra vagy pedig SD-kártyán keresztül nyomtattam.

PSoft

Gyenge PC-vel,(Compaq 6710b laptop, 4GB ram, 2,4GHz proci) én is hasonlót tapasztaltam Repetier Host-nál.
Probléma volt, a nagyobb .stl file-k feldolgozása is, 60Mb körül, már kevés memóriára hivatkozva meg szokott állni a feldolgozás.
Mióta PC-t cseréltem, azóta nincs ilyen gondom.

000000000

Gyanakszom inkább a sorosport buffer részre gyanakszok pc az ok szerintem asrock q1900dc ment!
Ami a videon van ESP3D wifis megoldással ment lightburn és ramp szerverrel is ...
De jó hogy leirtad amit te is tapasztaltál ramp szerverel !
Ami létezik távoli megoldás azt mind ki kell próbálnom!
Még utazik a pi zeros megoldás remélem az nem lesz gond otprint....
Jó látni aki próbál segíteni nem csak halhatnak...[#taps]
köszi a help![#nyes]