Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

sastas

Ha jól emlékszem Devecz Miklós csinált olyat, hogy az asztalt aluból csinálta, és erre sok apró "furatot" tett, és ezzel növelte a tapadást. Ezt a posztot tudja valaki linkelni esetleg? Sajnos már nem emlékszem, hogy itt volt vagy más topikban, és sajnos arra sem, hogy mikor, hátha valakinek acélosabb a memóriája.

wt8g4i4

Nemrégiben megjött 2 db 12 lin csapágy occóországból. Felmerült a szorulás akadozás mozgás közben. Ezeknél is.
Ahogy volt kiszedtem házból és bele tettem petróleumba majd 50°C-on ultrahangos mosóban kimostam minden irányból. Ez ami kijött belőle.
Az a pirosas trutymó az maga az olaj zsír ami benne volt csak a petróleumban nem oldódik.
Remélem látható azért a fotón, hogy mennyi fekete kosz volt benne. Most hibátlanul működik.

Devecz Miklós

B.Zoltán

Az ultrahangos mosóban mi volt a folyadék, ami 50 fokos volt?

sastas

Igen, csak ha jól emlékszem volt erről egy eszmefuttatás, hogyan készült és miért jó, de vesszek meg nemtalálom.

wt8g4i4

Sav van benn (RO 55) azért tettem bele egy üvegbe és abba petrót mert nem akartam lecserélni, illet szerintem szét marta volna ezt a bili acél golyós kosarat.

B.Zoltán

Akkor beleteszem a csapágyat egy kis üvegbe petróleumba, a mosóba meg töltök 50fokos vizet és beleállítom, így működhet a dolog.
Petróleumot hol lehet most beszerezni?

wt8g4i4

A kép alapján volt elhelyezve.

Ezen lehet állítani a herzet 37 v 80. Én 37 re nyomom mert az viszi le a durva szennyeződést.
Ha korrekten akarom elmosni, akkor elsőnek valami ipari zsíroldóban ultrahangos mosóban mosom el majd a savas majd ismét a lúgos zsíroldóban.
Ezt viszont nem mertem bele tenni így marat csak a petróleumot.
Szerintem festékboltban találsz petróleumot.

B.Zoltán

Kösz a tanácsokat.

xmas75

nagy színes nyomtató Rova4D

3vv2btrhv

Munkám
Digitalizált Ikarus lámpa panel , majd nyomtatva .
Nyomtató cég .

3vv2btrhv

Az eredeti és a nyomtatás .

3vv2btrhv

A valóságos méret .

vjanos

Szép darab... [#eljen]
Hogy van a bokád?

Ha jól értem a nyomtatás részét a linkelt cég csinálta?
Méretre kb mekkora?

vjanos

Na itt a méret...
Miből van?