Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

xmas75

wzc80zbf7

Kb egy napja szenvedek a Marlin-nal. Az a problémám hogy a gépen az Y tengelyen MAX endstop van. Nyomok egy homingot megtalál minden Home pozíciót szépen a gép, de Y-ból nem akar elmozdulni mert amikor elmegy a max irányba 0-nak veszi a MAX-ot. Valaki tud tanácsot adni? Vagy egy configot?

keri

Nekem mindkét tengelyen max_endstop van, de nincs kitöltve az adatlapod, nincs hova küldenem

wzc80zbf7

Pedig be van írva. De ha nem látszik akkor atideath (kukac) gmail.com

keri

Rejtett...ahogy nekem is :)
Bár mivel csak regisztrált tagok láthatják, lehetséges hogy egyszer láthatóvá teszem.

keri

Sikerült megoldani?
RC06-osban már elég egyszerű ha jól rémlik, csak akorábbi változatokban kellet trükközni, főleg CoreXY szerkezetnél.

000000000

Hmm még így sem éri meg rendelni ettől a bolttól. A 2-án rendelt szálakat a mai napig nem szállították ki, pedig dec 3-tól elvileg szállítás alatt van, és a GLS hozza... vicc, azt hiszem lemondom, és ma rendelek a HERZtől egyenesen, az holnap itt lesz.

000000000

Komolyan ez a cég.. 15 percel az előző hozzászólás után befutott a futár. Nem ártott volna egy nyomkövetési szám...

wt8g4i4

Uraim mekkora probléma az ha a 380×380 fűtött alulapot 4 mm helyett 5 mm vastag alulapból sikerült kivágni ?

keri

Kicsit lassabban fog felfűteni, de nem okoz problémát.

Szalai György

Az egy elektronikusan hőfokszabályozott fűtés, vagy csak megkapja a tápfeszt és valahol stabilizálódik a hőmérséklete?

wt8g4i4

Köszi, erre gondoltam én is ,de így már nyugodt vagyok. Lassan 1,5 hónapja van náluk a lézervágás és írtak hogy hát a 4 mmből, 5 lett maradhat ?

Jó munkához idő kell :D [#fejvakaras]

keri

Visszacsatolt, PID vezérelt fűtése van.

B.Zoltán

Tanácsot szeretnék kérni tőletek.

A nyomtatást szeretném megállítani és mondjuk egy anyát bele tenni a kihagyott helyére , majd folytatni a nyomtatást.

Ehhez meg kell állítani a nyomtatást a fejet elvinni valahova , majd ha kész vagyok utána indulhat újra.
A Curával meglehet ezt csinálni?
Bele kellene írni a G kódba de mit?
Csinált már valaki hasonlót?