Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

jexz0yez

Ha a Hungexpo-s Automotive kiállításon tartott előadására gondolsz, akkor ott ránk célozgatott Gyuri bácsi, mint jelen lévő konkurenciája.
Mint tudjuk két nagy cég uralja a 3DP világ jelentős részét, a 3D Systems és a Sratasys.
Gyuri bácsi a Stratasys gépeit használja és forgalmazza, mi pedig a 3D Systems-ét (mindkettőnkre igaz a "többek között" kifejezés).

Nagy Zoli

Hol lelni fel ezt a gépet amire gondolsz? Megnézném kiváncsiságból hátha megtetszik.

Devecz Miklós

Néz körül ebben a topikban:

7. székesfehérvári CNC találkozó 2016. szeptember 17.

Az összes 3D nyomtatót én készítettem, ami be lett mutatva.

Vagy itt:

Videók

keri

Devecz Miklós

Úgy csinálok, mintha el akarnék adni, pedig csak dicsekszem. [#wave] [#boxer]

keri

Ugyan már!
Egyrészt van is mivel dicsekedned, mert nagyon ötletesek és igényesek a konstrukcióid, másrészt meg én is szeretek dicsekedni [#vigyor] szóval én nem hibáztatlak

Sys_m

Szia, nagyon jók, átgondoltak a gépeid. Van valami jó forrás aura, hogy lemezből csináltad mindegyiket?

Sys_m

Sys_m

Devecz Miklós

200x10-es és 100x5-ös alu laposrudat veszek (AlMgSi0,5
), abból dolgozom.

Sys_m

Az albalu kft-től, vagy másik forrásból?

Devecz Miklós

Sys_m

Köszönöm. [#eljen]

Nagy Zoli

Köszi szépen a képeket és a videót is, valóban nagyon szép munkák! Azthiszem egy-két ötletet fogok meríteni belőle :)  (kicsit elkapkodtam és berendeltem a cuccokat a hypercubehoz, így a 20as profilváz mostmár marad mindenképp de a csúszó részeket újra fogom gondolni. (pont van is otthon néhány 9-es hiwin lineár :) )

ebalint

Devecz Miklós

Nekem ez kinaiul van. [#integet2]

Ötletes.