Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

wzc80zbf7

Venni kell hozzá egy hotbed-et. Nem sokáig tart felrakni rá.

Nagy Zoli

Tudnád esetleg indokolni melyik miért tetszik vagy nem tetszik? (igen lehet külön lapot venni hozzá de akkor már 1,5x annyiba kerül mint a másik kettő, nemtudom ér e annyit) Egyébként az a Wanhao Duplicator egyáltalán nem olyan nagy szám, a mechanikája ugyanaz mint ennek:
wanhao koppincs

wzc80zbf7

Sokkal masszívabb felépítés. Kevésbé érzékeny a remegésre. Jobbnak tartom ha a tárgy süllyed mint amikor a nyomtatófejet emeli. De ez szelektív vélemény. Van ilyen gépem is meg olyan is. Bár az enyém a CoreXY sokkal masszívabb. De az alumínium profilos erősebb. Továbbiakban akár át lehet alakítani a munkaterületet fűthetőre még az első kettőnél nem. De mindenképpen érdemes körbeburkolni ha nincs is fűtve.

gg58bmmp2

Harmadik, plusz egy kis asztalfűtés fillérekért.
Indok:
Nem rángatod a nyomatot
Burkolható
Fűthető (utólag).

gg58bmmp2

+ 1 ok
stabilabb váz

Nagy Zoli

Én az első kettőt fűtött asztalúnak nézem, vagy azok sem fűthetőek? A leírásban is az van, meg látok valami kábelt menni a platform alá

gg58bmmp2

Tök mindegy, h. milyen az asztal első kettőn, sz@.. konstrukció.

ORCA17

Bóklásztam a NET-en közben ezt találtam - hátha valaki talál magának hasznos dolgot:

Szinte minden szállítás ingyenes EBAY
... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

ezsolt74

6000Ft a fűthető asztal hozzá.

wzc80zbf7

Annyira azért nem rossz mert lehet használni. De tény hogy a harmadik a jobb választás még ha nincs is most rajta fűthető asztal. De egyébként PLA-t említett hogy azzal szeretne nyomtatni ahhoz meg nem is kötelező. :)

xmas75

Egy újabb érdekes mechanika:TRIPTERON

3vv2btrhv

Érdekes , de Miklós ezt már nem építi meg .[#szomoru1]

wzc80zbf7

Nincs valakinek elfekvőben F623ZZ csapágya? A peremes változat? Kellene 4db de még kínából ideér... Rendelek onnan ha valaki addig tud kölcsönadni vagy eladni szóljon rám kérem.

wzc80zbf7

Valaki használta már ezt a firmware-t? MK4Duo

Van valami tapasztalat róla esetleg?

vjanos

Lézerhez próbáltam - de nem sikerült életre verni.