Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Ha végigviszed a vásárlást, a végén a GLS-re 4500 FT-ot számol fel. Rendelni akartam tegnap, de így drágább, mint a herztől...

000000000

Megérte reklamálni, javították. Most már emberi mértékű a szállítási díj---

ezsolt74

Én a PLA helyett inkább már a Devil Design PET-G szálat használom, ami Kb ugyanabban az árban van.
5080Ft

B.Zoltán

Én meg azon gondolkodom, hogy megérné-e átállni 3mm-es filamentre, mert most 1550 Ft az ABS, és 1600 körül a PLA.

Nekem ebből a típusból van 1.75mm-es, és egész jól lehet vele nyomtatni. Mondjuk Angliában van ez az ár, de be lehetne hozatni, ha többet venne az ember, tekercsenként 500-600 Ft-tal lenne több a vége.

A kínaiak úgy néz ki nem tudnak mit kezdeni a 3mm-essel, próbálnak tőle szabadulni.

Link

gg58bmmp2

Mi a tapasztalat ezzel az anyaggal?
Én csak herz-es pla-t használtam eddig.
A szilárdság ok, de az hogy kb 40 foktól nagyon lágyul, az egy jó pár felhasználási területet kizár.

Devecz Miklós

Csak éppen nem küld Magyarországra.

ykt6caawj

Így már értem! Nyilván én már csak a csökkentett szállítási díjat láttam, azért találtam furcsának a hozzászólásodat.

ykt6caawj

Persze ha lenne belőle NATO-zöld...

B.Zoltán

Nekem a lányom ha nagyon muszáj behozza ,de inkább   kipróbálom a csomagbroker.com-ot én is.

Ők 5kg-ot kb 2500 Ft-ért behozzák úgy , hogy a filamentet egy Angliai címre kell küldeni , ami ingyenes ők tárolják a szállításig.

ezsolt74

Szinte olyan mint ha PLA-t nyomtatnék, nagyon jól tapad, jobban bírja a meleget 70-80 foknál kezd lágyulni, nem úgy mint a PLA ami már 50 foknál.
Nem törékeny mint a PLA,de ennek ellenére nagyon erős.
Nekem nagyon bejön.
Ezt már bent lehet hagyni az autóban nyáron, nem olvad meg mint a PLA.
80 fokos asztalra kapton szalagra nyomtatok, de egy idő után visszaveszem az asztalt 50 fokra.
Meleg asztalról nagyon nehezen lehet leszedni, de ahogy hűl már könnyebb.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek.

gg58bmmp2

Köszi.
Még egy kérdés: hol vásárolod?

ezsolt74

Pont tegnap rendeltem 2 tekercset.

Devil Design PET-G

wt8g4i4

Akkor ezek szerint az olcsó árához képest használható ez a szál. Kéne még rendelni nekem is vagy 4 színt :D de a nyomtató még sehol. sok lassú kínai hajó....

3vv2btrhv

Én is rendeltem 1 szürkét , majd referálok .

3vv2btrhv

Robot
Van egy két megoldása ami tetszik .