Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

ezsolt74

Ebben az olcsó mini nyomtatóban elég komoly érintőkijelzős vezérlőelektronika van.
Az ára is elég jó, 175$+70$ a szállítás.

Mini nyomtató

ezsolt74

Itt van egy videó róla.
Helyesbítés...nem érintőkijelzős, csak színes kijelzős.

Videó

Devecz Miklós

Valami nem stimmel.
12@ 8A a tápegység és 350W-os. [#fejvakaras]

ezsolt74

Ott a pont [#taps]
Annyival az asztal nem valószínű hogy fűtött.

Devecz Miklós

Video

A videó szerint fűtött. [#fejvakaras]

ezsolt74

Viszont akkor elírhatták.

wzc80zbf7

Hát a nyomtatónak tényleg kicsit a munkaterülete. :( Én most az új PET-G anyagot nyúzom. Hát mit mondjak.. Kellemes csalódás. Valami fantasztikus vele nyomtatni. :) Eddig a legjobb anyagom amit használtam szerintem.

keri

Marlinban hogy lehet megoldani az automata szálcserét?

Tegyük fel van 3 szálam 3 extruder, 1 hotendbe közösítve.
Van erre makró, vagy nekem kell írni?

keri

Én azt vettem észre kicsivel gyengébb a tapadása mint a PLA-nak, de ennek ellenére még soha nem vált fel, lehet kisebb a zsugorodás.
Meglepő, de bizonyos helyzetekben könnyebben törik.
Ezt nyomtattam. Az a rész ahol szét lehet hajtani, PLA-val valahogy jobban működik. Könnyebb szétválasztani. Igaz, egy idő után kifárad és eltörik. Most PET-el csináltam, óvatosabban kell szétszedni, de eddig jónak tűnik.

Sokat rendeltetek Fehér PET-G-t az olcsó helyről? Mert nekem még mindig nem érkezett be, mindig halasztják a szállítást.

keri

Mondjuk az lenne optimális ha lenne külön, hivatalos makró amit én tudok átírni a szálcserére, mert elég sajátságo cserélőt terveztem.

wzc80zbf7

Hát én most dobozokat nyomtattam ott elég jól összeállt a PET-G. A szálcserélőről feldobhatsz egy képet, kíváncsi vagyok :)

xmas75

A kínaiak sok mindent elírnak [#vigyor5]
A 350mm/s nyomtatás is egy kicsit gyorsnak tűnik.
Illetve az alliexpressen érintős, a linkelt videón pedig gombos kezelője van.
Tetszik ez a megfogalmazás: Best Print size:100*100*100mm

wzc80zbf7

De egyébként lehet a Marlinhoz is illeszteni érintőképernyős LCD-t. MKS TFT28 tehető hozzá. Olyan 12 körül láttam az árát. Szerintem ez a nyomtatási terület semmire sem elég. Én most 30x30x40cm területű gépet csináltam.

keri

Egymáshoz nagyon jól tapad, az üveghez nem annyira, de mint írtam ez nem nagy gond, mert így sem jött még fel.

Szálcsere, még nincs kész.

wzc80zbf7

Nekem üvegre is úgy tapad hogy úgy kell leimádkoznom róla. 80 fokos asztalra nyomtatok. Amikor hűl ki az asztal olyan 40 fok körül akkor hallhatóan el kezd felválni az anyag az üvegről. Csak úgy pattog. :)