Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Mert a teflonhoz tuti nem tapad az anyag. Ha meg összegyűrődik a tefloncső csak kicserélem és megy tovább. De ilyen mostanában nem volt.

Na meg tök jól működik, akkor nem jó nekem?
Ha neked is működik akkor az is jó :)

vjanos

3vv2btrhv

Az felé hajlok mindkét megoldást ki kéne próbálnom és amelyik tovább jó az lesz a nyerő

ezsolt74

Jópofa, a habot még elviszi de fa marására már nem biztos hogy elég erő van benne.
Ez szűkségmegoldásnak jó, de tényleges használatra nem az igazi.
A lézertől büdös füstös lesz, a marótól meg csupa por lesz minden, az alumínium profilt elég nehéz lehet letakarítani.

Zozi

Lézerhez zárható tető kell, a szelvényre van takaró, nekem tetszik az ötlet! De amúgy is ilyesmivel játszom.

joe76

Sziasztok

Pici segítség kellene nekem mégpedig stl file-ból step vagy dxf formátumot szeretnék mivel méreteket kellene változtatni .Azt tudom hogy a freecad kezeli de sajnos nem igazán megy .Solid edge v19 már egészen jól használom ahhoz kellene .Köszönöm a segítségeteket .

KBalázs

Dobj mailt, küldök programot ami csak konvertál, errr van.

joe76

Küldtem mailt .
Köszönöm

93kiabn5v

Asztal mozgatásra nincs valami ötletetek? A jelenleg egy elég otromba konzolos emelés van x3d xs en. A mozgatást átalakítottam már orsóra de lóg az asztal. Arra gondoltam hogy hátul maradna az orsós emelés mert az jól működik elöl meg a két sarkán 8 as rudat felcsapágyazok és úgy tartanám a jelenlegi konzol helyett. A tartót meg kell még terveznem de működhet ez? Elég ha hátul ha csak a menetes orsó tartja középen elöl pedig két csapágyazott tengelyen lenne még az asztal megtartva mozgazva. Remélem érthető volt valamennyire.

jexz0yez

Szia! Engem is érdekelne ez a program. Küldtem emailt. Üdv!

vjanos

E3D watercooled auto lift hotend
Érdekes...

KBalázs

Mindenkinek küldtem levelet akitôl kaptam most. Bocs csak nem voltam gép közelében.

KBalázs

Megint valami érdekes történik a nyomtatómmal. Szálat cseréltem (lefogyott a régi), és most tökre jól nyomtat a gép, meg könnyen is át tudom nyomni a fejen, tehát könnyen olvad, az elôzt meg már alig lehetett átnyomni kézzel. De az is szuper jó volt az elején, tehát mintha a vége felé romlana/változna a paramétere a szálnak. Mindkettô HERZ, azonos korúak, és nem voltak speciálisan tárolva (papír dobozukban, szobában).
Ami viszont gáz, hogy a most feltett bontott (kb 3/4-e lefogyasztott) szálban látok hibát, elég durvát, szálmegfolyás, ki kell majd vágnom (ez vagy 3 éves "old-line" széria).