Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

rf63unrk7

Vagy a motor melegszik túl, vagy a vezérlése. A megoldás, hűteni. Hűtőborda + ventillátor. Mehet fix 12 V-ról a venti. Fordítva is jó az elmélet, ha hűtöd, feljebb mehetsz az árammal.

wzc80zbf7

Úgy néz ki lehet megtaláltam a hibát. Most tesztelem hogy tényleg az volt-e a gond. Leírom másoknak is ha véletlenül tényleg ez lenne a megoldás. Szétszedtem az extruder száladagolóját és az a kis csapágy amihez a fogaskerék a PLA-t nyomja meg volt szorulva, ráadásul a csapágy nem is középen volt. Megigazítottam meg átmozgattam, még ezen felül adtam egy kis plusz kakaót az extruder motorra. Remélem így már jó nyomtatást fog csinálni. Épp most fut egy task, hamarosan kiderül. Ezen felül még csináltam egy extruder kalibrációt is. Kicsit állítottam a lépésszámon.  

Az egyébként normális hogy az első rétegnél ugrik az extruder motor? Gondolom mivel közelebb van mint általában a fej a tárgyasztalhoz nem tud annyi anyagot kinyomni magából a fej.

000000000

Ha ugrik, akkor túl közel van. Asztal szintezés, magasdág pontos beállitása ajánlott.

000000000

Sziasztok, ezt képszített6mhttp://imgserv.com/images/2016/07/26/N3YhyF2gr.jpg" border=0>

mex

Vacsora után annyira nem esett jól a látvány,[#gun] de a szöveg olvasása után már csak legyintettem...

keri

Most mi a gond? Éti csiga [#vigyor]

000000000

http://imgserv.com/images/2016/07/26/ymkTDSl.jpg" border=0>

000000000

be vagyok csavarodva igen
a feltöltéssel... filesize, pixel...
éticsiga

Ő A 3D NYOMTATÓM!!!

000000000

itt mászik még, és közben nyomtat...

a múltkor a DARÁZS is nyomtatott 3D

000000000

pckével kezdi... de NYOMTAT

jani300

Szia !
Úgy egyébként rendben minden ?
De mennem kell ,vár az asszony :)[#integet2]

000000000

nem,

de ha érted, örülök...

keri

Van ez így [#vigyor]

...végül is van itthon jég, whiskey...ha fél óra múlva hülyeségeket írogatok az ennek tudható be, hogy kedvet kaptam [#hehe]

000000000

majd felrakom,  
egy 2 literes csigaház...
egy mediterrán (érzéki fekete ezt nem szabad nő...)

odatette a füléhez...

müködik

000000000

Hülye vagy

A csigahélyban benne van a TENGER ZÚGÁSA

Nem érted?
10 dollár

halgasd meg!

csak ha zúg, akkor adja oda