Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

jani300

Tudsz élni !
Én most lehorgonyoztam . Jó az így nekem ... :)
Tényleg megyek , Szia !

000000000

Tick

nem...
Ballantimes...

000000000

De a nő igaz...

nem adta addig oda, amíg nem hallgattam meg a TENGER ZÚGÁSÁT a kagylóben.....

000000000

gondolj bele.........

(soha nem írok nektek olyat  amin nem kell gondolkodni.... mert minek... olyat ti is tudtok amin nem kell kell gondolkodni)

bocsbocs

000000000

NEM!!!

Úgy hívják:
ZENEDROG!!!

ittvagyok éjszaka van....  
itt van 2 pianínó

üvölt

főleg az elektromos...  nagyon szuper

3vv2btrhv

A gépedet szeretnénk látni .

000000000

ok

bocs

kigyulladt a házam...

300 m2

egy rossz (szmart) dióda miatt

szépen bedobozoltam sikó lemezzel  

minden ok volt

a csiga ügyes...

nyomtatott nekem 3D

csigaházat....

ki tudná utánozni...

000000000

000000000

http://imgserv.com/images/2016/07/27/xANSnRth.jpg" border=0>

000000000

teleatököm nem tudok olyan megapixelt aminek a sz(mart)  rendszer örülne

000000000

nagyitsd ki....
egy hüje tyúk mi mnden...

képzeld...

3d

vettem 2 paprikát

virágcserép

az egyikben van egy vakondtúrás...

xg2w6ib9x

Matricás !
Nem gondolod, hogy egy kicsit (nagyon) uncsi már, hogy az értelmetlen hablatyolásoddal tele szemeteled szinte az összes topikiot a Pénz keresőstől az Adok-veszekig ?
Ha túllőtted magad, inkább maradj csendben míg elmúlik !

KBalázs

Egészen meglepô tünetû hibába futottam bele. Úgy nézett ki hogy egy helyen (egy 20Ft méretû részen) nem tapadt le az üvegre (mármint kezdéskor) a nyomat, egybôl arra gondoltam zsiros maradt az üveg. Kicsit még hagytam menni, erre látom hogy a második réteg is kicsit fura, nem fed jól. És ekkor nézem a száltolót hogy a rugós rész néha meg-meg mozdul. Hoppá, megjelöltem a szálat, és kiderült hogy nem követi a motor forgását, csak ímmel-ámmal. Szóval a recés száltovábbító el volt tömôdve, volt benne két nyomtatással ezelôtti szín is :)

KBalázs

Egy kis adalék, most megint szét kellett szednem a száltovábbítót, ugyanis úgy fest a csont-szárazra szárított PLA alkalmatlan a nyomtatásra, azonnal eltömi a továbbító recéket.
Holnapra kiderül hogy a nedvesség amit magába szív a levegôbôl, javít-e a helyzeten (remélem) mert minden további anyagom le van szárítva.

keri

Túltoltuk Béláim?
Nekem az abs nem akar tapadni, pedig acetonos abs oldattal kentem le, és amúgy semmi extra, de zéró a tapadás.