Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: kgl

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

kgl

Idézetet írta: Szedlay Pál Dátum 2025 július 03, 21:36AI-tól miért kérdezel hülyeségeket,és még el is hiszed neki amit ír.

Én javasoltam neki, a meserséges intelligencia nem hülye, okos és nagyon sok mindenre használható, ha te nem tudod használni, az lehet, de nem érdemes leszólni, mert egy előre mutató technológia, majd nézd meg 10 év múlva.
De már most is nagyon segíti a mindennapjaimat. Pont nekem olyan programot írt magától ami Cnc gépek lineáris hibáit számolja át a hibákat korrigálva.
TEhát én nem tudom egyértelműen kárhoztatni.
Azt ha valaki úgy áll neki kenyeretsütni, hogy nem tudja mni a liszt, a kovász és a víz, akkor nagyon nehéz lesz, de ez nem az intelligencia hiábája, hanem a kérdezőjé.
Nyilván ezzel nem akarok senkit megbántani.
De azért, hogy valaki egy 3,4,5 tengelyes CNC marógépet építsen , nem kis felkészültség kell.
Ez több mérnöknek is összetett feladat.
Nyilván lehet valamit hobbyból is építeni, és ha nem megy, akkor abba kell hagyni és keresni valami egyszerűbbet.
Nagyon hasonló véleményen vagyunk, én is látom, hogy ez az Ai még egy fiatal technológia, és tanulnia kell, de szerintem 10 év nem lesz elég ehhez. Persze piszok sokat fog fejlődni 10 év alatt. Szerintem egy emberöltőnyi idő kell majd neki is, hogy hasonlóan gondolkozzon mint egy ember.
Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330