Épül a gépem ::: Kelepeisz Lajos

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

4im2adcie

Bocs, hogy ritkán olvasom a topikodat, de ez qva jó kis gépecskére sikeredett.
Letisztult forma, olyan mintha a V 10.1 lenne.
 nem is hiszem. [#eljen]

s2ptiv3t

Nagyon köszönöm az elismerést, van benne munka bőven, már csak annyi lesz hogy veszek nút takaró műanyagot, és kicsit megpucolom a vázat és tényleg "tökéletes" lesz.[#vigyor3]
Ha ezek is elkészülnek akkor teszek fel pár képet a komplett cumorol minden oldalról, hátha másoknak is ihletet ad.

s2ptiv3t

Ez olyan mezei rétegelt lemez amit a bútorok hátoldalára raknak. Majd megpróbálok feljebb menni a sebességgel és be fogok róla számolni, a vágás szerintem szép lett, ez az 1 bár levegő szerintem nagyon kell szabály szerűen szórja a szikrákat vágás közben.[#vigyor3]

s2ptiv3t

Szoktam látni hogy csináltok ilyen rétegelt lemezből kivágott játékokat, ezeket merre találom, és hogy tudom beállítani az illesztéseket az anyagvastagsághoz?
Köszönöm

t5jvxzhgc

Egyszer már, ajánltam/pakoltam Neked.:)
(2015.10.28. 07:39)
Még, azóta is itt vannak.
A legegyszerűbb, addig "húzod" arányosan a rajzot, amíg az illesztékek nem passzolnak az anyagvastagságodhoz.
[#wave]

s2ptiv3t

Igen már beugrott, pont akkor döglött meg a dióda és feledésbe merült, na de most.[#whatever]

3ztiz2p39

Próbáltál az UCCNC-vel lézergravírozni is, vagy oda a Gyula DOS-osa a beváltabb?

s2ptiv3t

Őszintét megmondva félre tetem Gyula gépét amióta meg van az UCCNC, mindent avval próbálok csinálni, pl gravíroztam már másoknak is, az már nagyon megy.[#vigyor3]
Most a Corel-el harcolok hogy tudjak szerkeszteni a képek köré mintákat.

s2ptiv3t

Dicsak, mi folyik itt? [#vigyor3]

t5jvxzhgc

Hoppááá![#taps]

Csak nem...ez lenne?[#nevetes1]

s2ptiv3t

Ha az égiek is úgy szeretnék akkor egy ehhez hasonló eredmény várható.[#vigyor5]

gaben

Szia Lajos,

piszok jó lett a géped, grat! [#eljen][#worship]
Mennyiért csinálsz nekem is egyet? ;)

üdv, Gábor [#wave]

s2ptiv3t

Szia Gábor!
Köszönöm az elismerést!
Egyenlőre még magamnak is ez az első, és még ezt is csinálja a gép. Később beszámolok.[#integet2]

gaben

Nem a repülőre, hanem a gépre gondoltam. ;)

s2ptiv3t

Az építés mindenkinek a saját sara, én max segíteni tudok de azt nagyon szívesen.[#dumcsi]