Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Kelepeisz Lajos

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

f2266unib

Jelentkezem.
Akkor most már kezdem nem érteni mi történik. javascript:InsertSmiley('conf') Mindent úgy csináltam ahogy mondtad. Cut2D-m nincs, de elvileg az aspire tartalmazza ezt is. Próbáltam 4 és 8 verzióval is megnyitni a kapott dxf-t- a végeredmény Itt található. Továbbra is csak a furatokat látom. Esetleg elküldenéd nekem a te általad készített dxf-t hogy megnézzem nálam hogy viselkedik?

Köszönöm

s7manbs8

A dxf-edet küldd át nekem, tedd fel valahova és link, megnézem. Már csak kíváncsi vagyok rá, az enyám az jól sikerült.

f2266unib

Akkor valamit nem jól csinálok. A tied tökéletesen látszik aspireban

s7manbs8

A dxf-ed az jó, de hogy te mit csináltál, hogy csak a furatpontok közepe látszik ...

f2266unib

Jó kérdés...Ha windows alatt a png-t megnyitom pl Irfanview-al akkor fekete háttéren csak a furatokat látom. Ha ugyanezt a saját képnézőjével akkor jó. De ha Inkscape-ba visszatöltöm akkor is csak a furatok vannak meg......Ráadásul 3 különböző gépen is megnéztem, mindenhol ugyanez van.....Ilyet még nem láttam.....(A te dxf-d az aspireban kb 2000mm*1700mm-ben jelenik meg de a helyes méret megadása után teljesen pontos... Köszi az eddiieket, ma újra próbálkozom hátha :)

Kelepeisz Lajos

Szép estét!

Lenne itt ez a doboz készítő segédlet lézerhez, valaki tudna benne segíteni hogy ez a formátum (json) amibe ment ez hogy tudom munkára fogni UCCNC-ben, mert ez sem kép sebedig G-kód, esetleg valamivel át kell alakítani?[#nemtudom]

Köszönöm

000000000

Kelepeisz Lajos

Az asztalra mentettem ki, de nem tudom megnyitni, mert ismeretlen file-nak látja minden progi.

kaqkk007

Üsd be a gugliba hogy svg to g code és válogass a programok közt, hátha valamelyik beválik

000000000

Ez a formátum a Firefox könyvjelző mentés formátuma is. Ha ehhez a böngészőhöz társítod és rákattintasz, láthatod azokat az adatokat amiket a Case Dimensions alatt megadtál.

Kelepeisz Lajos

000000000

A jegyzettömbhöz társítva is működik. Ha ez esetleg előrébb visz.

Kelepeisz Lajos

Igen a jegyzettömbhöz is tudom társítani, de sajnos ahogy látszik is a tartalma szinte semmi, nem is értem hogy sehol nincs hozzá egy leírás?